Mira Antonović o Goci Ilić
Svet

February 23, 2024 14:30

By

Odjekivale su uvrede, drska ženo i jeftina zabavo… Razgovor Ilićeve žene i ljubavnice krije šok detalje

Mira Antonović o Goci Ilić bez ustezanja

Mirjana Antonović, koja se godinama sudila sa pevačem Miroslavom Ilićem oko očinstva nad sinom Devinom, otkrila je da je Viši sud u Beogradu, po drugi put, odlučio u korist nje i njenog naslednika.

Naime, ona se oglasila na Fejsbuku i navela da Viši sud, po drugi put, zaključio da su Devin i Miroslav otac i sin, a ranije se u knjizi “Ovo malo istine” između ostalog, prisetila i prvog razgovora sa Gordanom Ilić, pevačevom ženom. Evo šta je Mira Antonović o Goci Ilić navela u tim redovima…

Mira Antonović o Goci Ilić

FOTO: Ata Images

Mira Antonović o Goci Ilić ali i o mnogim drugim stvarima

– U osmom mesecu trudnoće zadesila sam se u Beogradu u stanu moje sestre Jelice. Provodile smo uobičajeno prepodne uz čaj, slatke medenjake i još slađe razgovore. Pričale smo o imenu Kristijan, koje je, inače, Miroslav odabrao, i planovima za našeg sina koga smo s nestrpljenjem iščekivali.

Pročitajte Milan Popović dobio četvrtog sina – Dao mu je ime koje ima veze sa Severinom

– Jelica je skoknula do prodavnice kada je zazvonio telefon u hodniku. “Mirjam Antonović ovde, izvolite”, rekla sam. “A ti si ta Amerikanka? Otimačica muževa? Nije ti dosta što si ga zavela, još ćeš i dete da mu rodiš? Slušaj ti, belosvetska fu*o, neće to tako moći kako ste vi to zamislili! Ako ti rodiš to dete, ubiću i njega, i tebe, i Miroslava, i našu decu, i sebe na kraju!”, siktala je u slušalicu – napisala je Mirjana.

Mira Antonović o Goci Ilić

Ata images

Mira Antonović o Goci Ilić 

– Gospođo Gordana, smanjite doživljaj i ton, molim vas, za sve što vas zanima u vezi s masovnom egzekucijom konsultujte se sa vašim suprugom, a mojim verenikom Miroslavom”, rekla sam mirnim tonom i pribrano. “Verenikom? Slušaj ti, drska i bezobrazna ženo, ja sam mu zakonita žena i ja se pitam za sve, a ne ti!

Pročitajte Dotuklo ju je suđenje sa Miroslavom dok on likuje od sreće – Mirjana Antonović bije najtežu bitku FOTO

– Ti si jeftina zabava, koju ću ja eliminisati, jer mu nisi ni prva, a ni poslednja!”. “Gospođo Ilić, ja zaista niti mogu niti želim da razgovaram sa vama na ovaj način, jer ne razumem ovakav način komunikacije. Drago mi je da smo se upoznale i nemojte me više nikada uznemiravati, imajte obzira da sam trudnica, i vi ste bili dva puta, tako da znam da ćete me razumeti, doviđenja zauvek!”. Pozlilo mi je od tog poziva. U glavi mi je odjekivala pretnja za ubistvo mog nerođenog deteta. Bilo mi je žao Miroslava – zaključila je bila Mirjana, prenosi “Hello“.

AUTOR: SVET

IZVOR: BLIC

FOTO: Rajko Ristić