Dom Mire Antonović na moru
Svet

April 1, 2023 10:00

By

Dotuklo ju je suđenje sa Miroslavom dok on likuje od sreće: Mirjana Antonović bije najtežu bitku FOTO

Zdravstveno stanje Mirjane Antonović narušeno je zbog suđenja sa Miroslavom

Mirjanu Antonović nedavno je usrećila najlepša vest koju je mogla da doživi. Postala je baka, njen sin Devin dobio ćerku Evu Medison. Nedugo po dolasku bebe na svet, baka Mira morala je da se uputi u Srbiju kako bi se srela sa Evinim dekom, Miroslavom Ilićem. Doduše ne u restoranu da proslave njeno rođenje, već na sudu.

Pročitajte: Miroslave, da li ti je sada žao – Devin Antonović postao otac, ime bebe nosi posebnu simboliku FOTO

Zdravstveno stanje Mirjane Antonović

Rajko Ristić

Pre nekoliko dana stigla je u Srbiju gde je već pri sletanju doživela je neprijatnosti koje su uticale na njeno zdravlje. Prva osoba kojoj se obratila za pomoć bila je, naravno njena najbliža prijateljica, Lepa Brena. Pevačica je dugogodišnjoj prijateljici odmah priskočila u pomoć, ali čini se da je bilo kasno – strašno se razbolela. Zdravstveno stanje Mirjane Antonović zabrinulo je najpre njenog sina Devina, koji je po profesiji lekara mada daleko u ovom trenutku da bi ikako pomogao mami.

Pročitajte: Miroslav je potpuno slomio, tuga se otisnula na licu – Mira Antonović promenila lični opis FOTO

Da situacija nije baš toliko delikatna i za paničenje, da se zapravo radi samo o jačoj prehladi, obavestila je na Facebooku svoje prijatelje Mira čim je malo došla sebi.

Baš sam loše sreće. Čim sam došla smrzla sam se i odmah razbolela. Promašila Viktorov rođendan i druge važne stvari. Brena mi dala tablete da pijem i sad ležim. Nemate pojma kolika je bila kolona pasoške kontrole. Nikad ovako. Pa moraš se razboleti – napisala je ona.

Pročitajte: Mirjana Antonović presrećna – Miroslava Ilića ostavila žena, ovo je razlog

Zdravstveno stanje Mirjane Antonović

Bojan Vuković

Zdravstveno stanje Mirjane Antonović propraćeno temperaturom nije ništa što se kroz par dana ne može srediti, evidentno je da se Miroslavljeva bivša ljubavnica prehladila, dok istovremeno ona vuče posledice džet lega. Kroz nekoliko dana biće ponovo na nogama, a veruje se da će putem društvenih mreža ona ubrzo otkriti i povod svog dolaska u domovinu.

 

AUTOR: SVET

IZVOR: Story

FOTO: Ata images