Supruga Miroslava Ilića
Svet

25 Decembra, 2022 18:45

Mirjana Antonović presrećna: Miroslava Ilića ostavila žena, ovo je razlog

Supruga Miroslava Ilića podgrejala glasine o razvodu

Njihov brak traje preko pet decenija, punu 51 godinu, a za čitav taj period gotovo ništa nije uspelo da uzdrma odnos koji su izgradili supruga Miroslava Ilića i poznati narodni pevač, čak ni onda kada se on nosio sa velikim skandalom u kojem je imao ljubavnicu i vanbračnog sina. Kada su to pregurali, rekli su mnogi, onda ovaj brak zaista nema granice, ali u poslednjem periodu od Gordane Ilić nema ni traga ni glasa.

Pročitajte: Posle gubitka najvoljenije žene, Miroslav Ilić otvorio dušu – Nikad mi nije bilo teže, obožavao sam je

Supruga Miroslava Ilića

Foto: Instagram

Naime, supruga Miroslava Ilića bila je upadljivo odsutna sa oba njegova velika koncerta koje je održao u Areni ovog meseca. Podrška koju je tokom prethodnih tradicionalnih koncerata u decembru imao od Gordane nikada se nije dovodila u pitanje, ali ove godine iz nekog razloga nije mogla biti viđena. Našoj čaršiji neretko je trebalo i mnogo manje od toga da se počne sa spekulacijama. Odmah se povela priča o tome da li je u pedeset godina dugom braku sve kako treba.

Sudeći po onome što je govorio pre samo nekoliko meseci, supruga Miroslava Ilića i pevač trebalo bi da su u odličnim odnosima budući da je Miroslav javno hvalio Gordanu.

Pročitajte: Susret koga se plaši Miroslav Ilić – Devin na istom mestu sa pevačevom suprugom i decom

Supruga Miroslava Ilića

Foto: Ata images

– Ona me je podržavala tokom pedeset godina a i dalje me podržava, ja joj se zahvaljujem na tome – izjavio je pevač komentarišući temu kako se Gordana držala tokom skandala koje je on doživljavao u javnosti. Premda navodi da je sa suprugom sve u najboljem redu, sačekaćemo da Gordanu vidimo uz Miroslava nekom prvom narednom prilikom, pa ćemo onda i poverovati.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

IZVOR: Story.rs

FOTO: Ata images