Majka Željka Joksimovića
Svet

August 22, 2022 21:40

By

Majka Željka Joksimovića otkrila zašto sa Jovanom nije u dobrim odnosima, a pomenula je i bivšu snajku

Majka Željka Joksimovića otkrila šta joj je Jovana zamerila

Iako je od samog početka karijere privlačio pažnju javnosti i bio interesantan medijima, otkada je stupio u vezu, a potom i brak sa novinarkom Jovanom Joksimović, interesovanje za život Željka Joksimovića postalo je još veće.

Pročitajte: Isplivala dugo čuvana tajna – Evo čime se Jovana Joksimović bavila pre nego što je postala voditeljka

Majka Željka Joksimovića

Posebno privlači pažnju Jovanin odnos sa pevačevim roditeljima i bratom.

Iako Željkova supruga nikada nije govorila o njegovoj porodici, Joksimovićeva majka i supruga njegovog brata su bile pričljivije.

– Šta znači porodica? Da bi neko bio član vaše porodice, mora to da zasluži. Nas troje smo porodica. Neke prijatelje smatram svojom porodicom, a i moji su toliko mnogobrojni i složni, tako da je meni ta ljubav dovoljna – rekla je pevačeva snajka na pitanje da li je Saša blizak sa bratom Željkom.

Pročitajte: Isplivala istina – Evo šta Jovana Joksimović misli o Željkovoj ćerki iz prvog braka

Rođendan Saše Joksimovića

No, još veću pažnju privukla je izjava, koju je pre nekoliko godina dala majka Željka Joksimovića.

– Jovana je potpuno tip devojke kakve Željko voli. Jedno vreme sam je viđala baš često i bile smo vrlo bliske, ali nakon što sam u jednim novinama izjavila da želim unučiće – udaljile smo se. Tada je izašao naslov ‘Željkova mama otkriva da je Jovana trudna’, to je bila čista laž, a ja sam ni kriva ni dužna nastradala. Ona izgleda nije mogla to da mi oprosti i otad je među nama neka distanca – rekla je tada Vesna Joksimović

Pevačeva majka je tada pomenula i Željkovu bivšu suprugu, te se i tom izjavom zamerila Jovani.

Pročitajte: Bivša supruga Željka Joksimovića više ne želi da ćuti – Ovo su stvari koje su joj smetale u braku sa pevačem 

Bivša supruga Željka Joksimovića

Instagram

– Ona često sa njihovom ćerkom Minom dolazi kod nas u vikendicu u Valjevu. Uvek smo se dobro slagale i ostale smo u odličnim odnosima. Znam je još iz srednje škole, pa mi je kao ćerka – izjavila je Vesna na početku Željkovog braka sa Jovanom.

Narednih godina, ni svekrva, ni snajka nisu želele da govore o svom odnosu. Međutim, kada je pre nekoliko meseci pevač proslavljao pedeseti rođendan, moglo se videti kako je Jovana srdačno dočekala njegove roditelje, pa verujemo, da su nesuglasice među njima odavno prevaziđene.

Majka Željka Joksimovića

ATA IMAGES

 

AUTOR: SVET

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ, ATA IMAGES, INSTAGRAM