Izgled Mirjane Antonović
Svet

March 2, 2023 22:00

By

Miroslav je potpuno slomio, tuga se otisnula na licu: Mira Antonović promenila lični opis FOTO

Izgled Mirjane Antonović zaprepastio 

Mirjana je u javnosti postala poznata zbog svoje veze sa pevačem Miroslavom Ilićem sa kojim je dobila sina Devina. Pevač je ovu vezu demantovao i izjavio da on nije otac njenog deteta. Oni su zbog očinstva završili na sudu. Mirjana godinama živi u Americi, a sada je odlučila da napravi jednu promenu na sebi.

Pročitajte: Gordana zvala ljubavnicu Miroslava Ilića i žestoko je izvređala – Mira Antonović u šoku zbog pretnji koje je dobila

Rajko Ristić

Ona je dugu crnu kosu skratila i ofarbala se u plavo, a uz to je skratila i šiške. Ova frizura ju je učinila deset godina mlađom.

Na početku nisam znala da je on oženjen. Kasnije mi je rekao da je on u braku u kojem nikada nije želeo da bude. Bio je jako šarmantan, privlačan. Mislila sam da je on jednostavan. Živela sam jako buran život u Americi, on me je smirivao. Međutim, ispostavilo se da nije baš tako bilo kako sam mislila – rekla je Mirjana jednom prilikom.

Pročitajte: Mira Antonović – E, jadni Miroslave, kako si nisko pao – Kupio si stan zetu, a sinu ni čokoladu

Mi smo znali i po 6 sati da pričamo telefonom. Ja sam išla sa njim na turneje, po Kanadi, Australiji, Nemačkoj. Nismo se krili. Živeli smo čak kod mojih ovde u Beogradu. Nas je iznenadila vest da sam ja u drugom stanju i da će Devin da se pojavi. Miroslav mi je skidao zvezde sa neba. On nije bio okrutan, voleo je da se mazi, u momentu bi me zagrli, poljubio bi mi stomak – govorila je u svojoj ispovesti Mirjana Antonović za Grand.

AUTOR: SVET

IZVOR: Nportal

FOTO: ATA images