Bivša ljubavnica Miroslava Ilića
Svet

November 28, 2022 21:28

By

Mirjana i Devin očajni zbog nove sudske odluke: Miroslav Ilić likuje

Ljubavnica Miroslava Ilića otkrila da suđenje s pevačem i dalje traje

Miroslav Ilić je otac Devina Antonovića, glasi konačna presuda koju smo čuli krajem maja. Devinova majka Mirjana Antonović dobila je slučaj protiv folk legende, ali, izgleda da nije još sve gotovo. Obratila se svojim pratiocima na društvenim mrežama, izvinila se što je nije bilo neko vreme i objasnila dokle se stiglo sa suđenjem i zbog čega proces toliko dugo traje.

Pročitajte: Potresna tajna oca i sina – Zlatni krstić koji je Devin nosio na suđenju oko vrata mu je stavio otac Miroslav 

Privatna arhiva

– Kao što već znate, Viši sud je doneo presudu da su Devin i Miroslav otac i sin. Posle te odluke Miroslav je odlučio da preda žalbu na Apelacioni sud, bez obzira na to što već i ptice na grani znaju istinu – napisala je bivša ljubavnica Miroslava Ilića, i dodala da čeka rešenje.

Pročitajte: Miroslava stigle Devinove suze – Ilićev drugi sin pevača uvalio u probleme i osramotio ga kao niko 

Bojan Vuković

– Dve sudije bile su unapređene i prebačene sa Višeg suda u Apelacioni upravo kada je trebalo da počne naše suđenje, tako da smo morali sve isočetka. Zbog toga se slučaj odugovlačio još šest godina. Čula sam da se Miroslav nada da će mu se uzvratiti usluge. Da li je to istina ili ne, uskoro ćemo saznati –  zaključila je bivša ljubavnica Miroslava Ilića.

IZVOR: HELLO!

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ, ATA IMAGES