Bivša ljubavnica Miroslava Ilića
Svet

July 29, 2022 11:00

By

Od Gordane ni traga: Miroslav Ilić važan datum proveo sa ljubavnicom, javnost zanemela (foto)

Veza Miroslava Ilića i Mire Antonović rasvetljena

Ma koliko detalji veze Miroslava Ilića i Mirjane Antonović domaćoj javnosti bili poznati, pevač se nikada nije ustručavao da javno porekne svoje emocije, ne prizna sina i Mirjanu počasti po kojom uvredom. Ipak, Mirjana se svojski trudi da javnost shvati pravu istinu i spozna pravo lice pevača.

Pročitajte: Potresna tajna oca i sina – Zlatni krstić koji je Devin nosio na suđenju oko vrata mu je stavio otac Miroslav

Foto: Privatna Arhiva

Veza Miroslava Ilića i Mire Antonović – Slike koje kruže iz starih arhiva

Osim što i uprkos dokazima da je Devin njegov sin, Miroslav ne želi da ga prizna, iz poštovanja prema svojoj ženi Gordani javno ne želi ni da prizna aferu sa Mirom. Ipak, činjenica je da fotografije ponekad govore više od reči, ma koliko one čvrste bila.

Pročitajte: Miroslav Ilić za dlaku izbegao smrt – Umalo da mu se desi isto što i Igoru Staroviću

Foto: Privatna Arhiva

Najnoviju fotografiju koja potvrđuje njihovu aferu, u vreme kada je Miroslav već bio u braku sa Gocom, Mira je objavila na svom “Facebook” profilu. Reč je o fotografiji nastaloj na dočeku Nove godine u Kanadi, na kojoj su kao par, Miroslav i Mirjana u društvu prijatelja, samo tri meseca pre rođenja sina Devina, koga Miroslav kasnije nikada nije priznao. Detalji veze Miroslava Ilića i Mirjane Antonović sve više izlaze na videlo, a kada će pevač konačno prestati da poriče, ostaje da vidimo, piše “STORY!”

AUTOR: SVET

IZVOR: Story

FOTO: ATA images