Supruga Miroslava Ilića svet portal svet
Svet

May 31, 2022 09:00

By

Godine tuge i obmana: Slomljenja Gordana Ilić donela odluku nakon presude. Evo da li je i dalje uz Miroslava

Supruga Miroslava Ilića uz pevača nakon svega

Supruga Miroslava Ilića podržava pevača na svim poljima

Folker Miroslav Ilić u žiži je interesovanja javnosti zbog sudske presude da je tokom braka napravio vanbračnog sina, Devina Antonovića, kojeg do danas nije priznao. Kako se u javnosti dosta spekulisalo o odnosu supruge Miroslava Ilića prema pomenutom slučaju, pevač prvobitno nije hteo da otkrije da li ga i dalje podržava, ali je naposletku rešio da progovori i na tu temu.

Pročitajte: Čekala se njegova reakcija: Miroslav Ilić nakon sudske presude poručio samo jedno

Miroslav Ilić bv STAR

Miroslav Ilić

– Ne želim da pričam o mojoj supruzi – kazao je prvo, pa potom dodao:

Ona me je podržavala 50 godina, i dalje me podržava, i ja joj se zahvaljujem na tome.

Prethodne godine suđenja, insinuacija i laži kako je to javnost doživela sa druge strane ekrana, bile su teške kako za MIroslava i njegovu porodicu tako i za Miru i Devina. Slavuj iz Mrčajevaca odlučio je da demantuje glasine da mu je presuda uticala na odnos sa ženom kako ipak mnogi spekulišu, a na pitanje da li je pokušao da stupi u kontakt sa Devinom, za “Informer” je rekao:

– Ne mogu da pričam, proces je u toku. Kada su me novinari nazvali, nisam znao šta da odgovorim jer sam bio šokiran. Ni meni ni mom advokatu nije stigla presuda, ne znam odakle njima to, pošto još nije poslato advokatima – naveo je, podsetimo, Miroslav prošle nedelje za “Kurir”.

Pročitajte: Mirjana Antonović u očajnom stanju! Suđenje sa Miroslavom odrazilo se na njen izgled i zdravlje! (FOTO)

Goca Ilić

Ata images

Podsetimo se, nakon dugodošnjeg suđenja povodom utvrđivanja očinstva njenog sina DevinaMirjana Antonović objavila je rezultate sudske odluke putem Fejsbuk profila. Ona je naime otkrila da je Sud pravedno odlučio te da Miroslav i Devin jesu otac i sin.

Ona je ovako saopštila sudsku odluku:

– Dragi moji strpljivi Prijatelji. Danas je dan za slavlje. Stigla je sudska odluka da Miroslav Ilić i Devin Antonović jesu otac i sin. Mi smo danas zaplakali od sreće i veoma smo zadovoljni. Zahvaljujemo se našim svedocima, našem izvrsnom advokatu Viljamu Paspalovskom, sutkinji koja je pravedno odlučila, medijima koji su sve pratili, često se satima smrzavali kao i svima vama koji ste nam godinama pružali podršku da istrajemo pod ogromnim pritiskom. Ovo nije samo naša pobeda već pobeda svih majki i dece Srbije. Onaj kome se ne dopada ova odluka, neka tuži a mi imamo prečeg posla. Idemo dalje dok se ne izmeni ovaj zastareli zakon za DNK, koji je usmeren protiv razvoja srpskih porodica i srpskog društva. Uvek sam želela i verovala da se u Srbiji ipak može naći pravda i veoma mi je drago da se nisam razočarala. Mnogo se zahvaljuje i neizmerno vas voli vaša Mirjana – bile su emotivne reči koje je Mira uputila javnosti.

AUTOR: SVET

FOTO: Bojan Vuković