ceca progovorila
Star

27 Decembra, 2021 12:06

Sad je sve jasno! Evo u kakvim je odnosima Cecin dečko sa BIVŠOM ženom!

Ćerka Bogdana Srejovića proslavila je rođendan, a pored ponosnog tate, na slavlju je bila i njegova devojka Ceca, međutim, mnogi su primetili odsustvo njene mame Zorane.

Evo u kakvim je odnosima Cecin dečko sa BIVŠOM ženom!

Ćerka Bogdana Srejovića dobila je bajkovitu rođendansku proslavu. Princeza odevena u belo slavila je u jednom prestižnom restoranu, a na slavlju su pored njenih drugara bili prisutni i prijatelji njenog oca.

Međutim, sudeći po objavama sa rođendanske proslave ovog puta izostali su Iskirna mama Zorana Tasovac i njen dugogodišnji partner Saša Kovačević.

I dok je Ceca maloj Iskri uz vatromet čestitala rođendan, čestitka od Saše Kovačevića još uvek nije stigla, što je iznenadilo javnost.

ceca instagram

Instagram printscreen

Ćerka Bogdana Srejovića i Zorane Tasovac bila je razlog zbog kog su njeni roditelji godinama održavali dobar kontakt, o čemu su i javno govorili i Bogdan i Saša. Upravo zato mnogi su ostali zbunjeni Sašinim i Zoraninim odsustvom i taj gest protumačili su kao pravi pokazatelj odnosa među bivšim supružnicima.

Ipak, ćerka Bogdana Srejovića živi sa mamom i Sašom, koji su zasigurno našli način da Iskru obraduju i ulepšaju joj rođendan, daleko od očiju javnosti.

FOTO: RAJKO RISTIĆ