miroslav ilić
Svet

27 Maja, 2022 16:00

Čekala se njegova reakcija: Miroslav Ilić nakon sudske presude poručio samo jedno

Miroslav Ilić oglasio se nakon što je njegova nekadašnja ljubavnica Mirjana Antonović otkrila da je sud doneo odluku da pevač jeste otac njenog sina Devina.

Miroslav Ilić jasan po pitanju vanbračnog sina

Miroslav na ovu temu nije bio preterano rečit, ali je za Informer kratko rekao:

– Ja to još nisam video. Trenutno nemam komentar i ne želim da pričam o tome. Kroz par dana saznaćete više detalja, a do tada ne bih komentarisao.

Pročitajte: Potresna tajna oca i sina: Zlatni krstić koji je Devin nosio na suđenju oko vrata mu je stavio otac Miroslav

miroslav ilić

Bojan Vuković

Podsetimo, Mirjana je juče na Fejsbuku objavila da slavi i izvestila javnost o odluci suda.

– Dragi moji strpljivi prijatelji, danas je dan za slavljenje. Stigla je sudska odluka da Miroslav Ilić i Devin Antonović jesu otac i sin. Mi smo se danas na svim kontinentima zaplakali od sreće i veoma smo zadovoljni. Zahvaljujemo se našim svedocima, našem izvršnom advokatu Viljamu Paspalovskom, sudkinji koja je pravedno odlučila, medijama koji su sve pratili, često se satima smrzavali, i svima vama koji ste nam godinama pružali podršku da istrajemo pod ogromnim pritiskom – napisala je Mirjana i dodala:

Gaja

Pročitajte: Mira Antonović: „Žena Miroslava Ilića me je zvala telefonom i PRETILA! Fufo, ubiću i tebe i Devina!

– Ovo nije samo naša pobeda već pobeda svih majki i dece Srbije. Onaj kome se ne dopada ova odluka neka se tuži, a mi imamo prečeg posla. Idemo dalje dok se ne izmeni ovaj zastareli zakon za DNK, koji je usmeren protiv razvoja srpskih porodica i srpskog društva. Uvek sam želela i verovala da se u Srbiji ipak može naći pravda i veoma mi je drago da se nisam razočarala. Mnogo vam se zahvaljuje i neizmerno vas voli vaša Mirjana.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

FOTO: Bojan Vuković