Bivša ljubavnica Miroslava Ilića
Svet

January 16, 2023 10:18

By

Novi susret bivših ljubavnika: Mirjana Antnović i Miroslav Ilić počinju sve ispočetka

Bivša ljubavnica Miroslava Ilića, Mirjana Antonović godinama pokušava da dokaže da je pevač otac njenog sina Devina.

Naime, njegov nepriznati sin Devin Antonović želeo je da se izbori za status sina Miroslava Ilića te je u javnost dospela čitava priča zahvaljujući Devinovoj majci Mirjani koja tvrdi da je Miroslava upoznala na njegovoj turneji u Americi, da su bili ludo zaljubljeni, te da se iz te romanse rodio Devin.

Pročitajte: Ljubavnica Miroslava Ilića objavila fotografiju njegove supruge uz šokantne reči – Ovo je Gordana Ilić koja

Privatna arhiva

Bivša ljubavnica Miroslava Ilića otkrila je detalje suđenja sa Ilićem.

– “Saga” Miroslava Ilića i njegovog sina Devina Antonovića nažalost produžava. Mislila sam da se epizoda završila kad je Viši sud u Beogradu pravedno utvrdio da su Miroslav Ilić i Devin otac i sin, međutim jos uvek nije – počela je Antonovićeva i dodala:

Pročitajte: Šta ostade od onakve lepotice – Ljubavnica Miroslava Ilića izgubila kosu FOTO 

Mirjana Antonovic

Ata images

– Dobili smo novo ročište i počinjemo iznova. Miroslav zna i uvek je znao istinu. Ako mu je motiv da do te mere iscrpi svog sina Devina da bi se Devin predao, grdno se prevario. Devin samo ceka konačnu odluku u Srbiji da bi sve predao na medunarodni sud. Jeste da ce do tada Devin postati i otac i deda, ali kad su istina i pravda u pitanju nema predaje.

Podsetimo, Antonovićeva je u maju prošle godine objavila na Fejsbuku da je sud doneo presudu u njenu korist i da je potvrđeno da je pevač Miroslav Ilić biološki otac njenog sina Devina.

IZVOR: KURIR

FOTO: ATA IMAGES