Poreklo Miroslava Ilića svet portal svet
Svet

February 22, 2024 10:15

By

Njegove prazne manipulacije su prošlost… Viši sud zaključio da su Miroslav i Devin OTAC i SIN, Ilić ovako reagovao

Devin je Ilićev sin zaključio viši sud

Mirjana Antonović, koja se godinama sudila sa pevačem Miroslavom Ilićem oko očinstva nad sinom Devinom, otkrila je da je Viši sud u Beogradu, po drugi put, odlučio u korist nje i njenog naslednika – Devin je Ilićev sin. 

Devin je Ilićev sin

FOTO: Ata Images

Devin je Ilićev sin – Novi zaključak Višeg suda 

Naime, Mirjana Antonović se oglasila na Fejsbuku i navela da Viši sud, po drugi put, zaključio da su Devin i Miroslav otac i sin.

Pročitajte Obmana za obmanom, iz ove perspektive sve je laž – Otkriveno ko su zapravo Aca Ilić i Biljana Jevtić

– Dobro jutro dragi prijatelji! Da vas na brzinu obavestim da je Viši sud u Beogradu, po drugi put, odlučio u NAŠU korist. Miroslav je u medijama izjavio da ne razume kako sud može da dođe do odluke da je on Devinov otac bez njegove saglasnosti da priloži DNK. Kad čovek koristi i krije se iza zastarelog zakona i odbija da prinese svoj DNK, sud mora da odluči na bazi svedoka, slika, i mnogobrojnih drugih dokaza.

– Posle svega je ipak Viši sud, po drugi put, zaključio da su Devin i Miroslav otac i sin. Nećete verovati!!! Miroslav je ponovo predao žalbu na Apelacioni sud. Nadamo se da ce njegovi na Apelacionom sudu ipak biti pravedni i konačno staviti pečat na Miroslavljeve prazne manipulacije, napisala je ona u objavi na Fejsbuku.

Pročitajte Dotuklo ju je suđenje sa Miroslavom dok on likuje od sreće – Mirjana Antonović bije najtežu bitku FOTO

Devin i njegova majka žive u Americi, dok u Srbiju dolaze samo zbog ročišta. Oni vode život na visokoj nozi, a Devin je pre nekoliko meseci postao i otac.

Devin je Ilićev sin

Bojan Vuković

Devin je Ilićev sin ali on ga ne priznaje 

Inače, Mirjanin sin jednom prilikom je otkrio da je stupio u kontakt sa Ilićem, ali da je ubrzo sve prekinuto i da Miroslav nije želeo da ga vidi.

Pročitajte Devin digao ruke od svega – Zakopaće ime svog oca, naslednici neće znati ko im je deda

– Pozvao sam ga ubrzo pošto sam saznao da mi je biološki otac i rekao mu: „Je l’ to Miroslav Ilić? Ovde Devin, tvoj izgubljeni sin iz Amerike.“ Nastala je pauza posle koje je on odgovorio: “Drago mi je da si živ i da si dobro”. Pričali smo o raznim stvarima, čak i o fudbalu. Kasnije smo se još nekoliko puta čuli, čak smo se dogovorili da se nađemo u Beogradu. Kupio sam kartu, ali me je, nažalost, nedelju dana pred put pozvao i otkazao viđanje.

AUTOR: SVET

IZVOR: BLIC

FOTO: Rajko Ristić