Devin je Ilićev sin
Svet

February 9, 2024 17:00

By

Devin digao ruke od svega: Zakopaće ime svog oca, naslednici neće znati ko im je deda

Naslednik Miroslava Ilića doneo odluku

Mirjana Antonović u oktobru 2023. ponovo je došla u Beograd zbog sudskog postupka koji već godinama vodi protiv Miroslava Ilića. Iako je sud već doneo presudu da pevač jeste otac njenog sina Devina, Miroslav Ilić se žalio, pa je Apelacioni sud ukinuo presudu i predmet vratio na ponovnu raspravu.

naslednik Miroslava Ilića

ATA IMAGES

Naslednik Miroslava Ilića digao ruke od svega 

U međuvremenu, Devin je postao otac prelepe devojčice Eve, a kako saznajemo od suđenja sa Miroslavom Ilićem navodno digao je ruke i razočaran obećao da svom detetu neće ni ispričati ko joj je deda.

Pročitajte Ne zna se ko je bio emotivniji, Miroslav ili Devin – Ilić upoznao vanbračnog sina, Mirjana opisala detalje susreta

– Gadi mi se čitav ovaj proces. Miroslavu najverovatnije odgovara ova vrsta publiciteta. Da nije tako, ova farsa odavno bi se završila. Ovo je sve neshvatljivo. Istina je jedna i od nje se ne može pobeći. Meni više nije potreban otac i zahvalan sam što sam uvek imao hrabru i požrtvovanu majku sa živcima od čelika. Ali, zbog ovako lošeg zakona, gde je i sudstvo vezanih ruku, mnoge majke i deca ispaštaju. Teško mi je palo to razočaranje i saznanje da moj otac nije onakav kakvim sam ga zamišljao – poručio je naslednik Miroslava Ilića pisao je časopis Svet svojevremno.

naslednik Miroslava Ilića

Bojan Vuković

Naslednik Miroslava Ilića ima samo jednog oca 

Sa druge strane, iako i Mirjani teško pada ova nepravda, borbi koju vodi ne vidi se kraj. Devin je odustao, ali ona nikada neće i boriće se sama da dokaže da je istina sve što govori sve ove godine. To duguje i sebi i svom sinu, ali i svim ženama koje vode iste ratove. Miroslav je u poslednjem obraćanju javnosti istakao da Devin ima samo jednog oca, ali da to nije on.

Pročitajte Mirijana Antonović kroz suze saopštila sudsku odluku: Otkriveno da li su Miroslav i Devin otac i sin

– Toj gospođi sam poručio da njen sin ima jednog oca, a to je onaj koji ga je priznao i koji se u dokumentima vodi kao njegov otac. Ali, ako ona želi da mu taj čovek više ne bude otac nego da to budem ja, mora prvo da poništi očinstvo tog gospodina…

AUTOR: SVET

IZVOR: Svet časopis

FOTO: Rajko Ristić