Lepa Brena podržala Mirjanu Antonović svet portal
Svet

February 25, 2024 13:00

By

Dodala so na ranu Miroslava Ilića: Brenine reči jako bole i vređaju

Lepa Brena podržala Mirjanu Antonović 

Viši sud u Beogradu je po drugi put presudio u korist Mirjane Antonović koja se godinama sudila sa pevačem Miroslavom Ilićem oko očinstva nad sinom Devinom. I ovaj put sud je odlučio u korist nje i njenog naslednika – Devin je Ilićev sin.

Lepa Brena podržala Mirjanu Antonović svet portal

M.M./ATAImages

Lepa Brena podržala Mirjanu Antonović i opet bi bila svedok

Mirjana Antonović se putem Fejsbuka oglasila i navela da je Viši sud, po drugi put, zaključio da su Devin i Miroslav otac i sin.

Nedugo posle toga, Mirjana je objavila i naslovnu stranu magazina Azra na kojoj je njena dugogodišnja prijateljica Lepa Brena, na kojoj stojii Brenina izjava: “Ko ne želi prihvatiti svoje dete nije normalan čovek”.

Poznato je da je Lepa Brena podržala Mirjanu Antonović tokom celog procesa oko dokazivanja očinstava i na tu temu je svojevremeno i govorila.

Pročitajte Ja dalje idem uzdignute glave – Haris više neće da štiti Melinu, rekao ko je kriv za razvod i zašto

“Jako sam srećna zbog presude. Tačnije, nije to pitanje sreće već moralne etike. Miroslav je bio sa mnom i Mirjanom dve godine na turneji, obišli smo ceo svet. Zabavljali su se i voleli tada i rezultat te ljubavi je Devin”, izjavila je pevačica, te dodala:

“Suština, zbog čega sam im ostala u toj priči… Jedina smo zemlja koja nema zakon o utvrđivanju očinstva ili majčinstva. Treba da budemo prisutni u 21. veku. Podržala sam je u ime našeg prijateljstva i istine, i svih koji vode istu borbu”.

Lepa Brena podržala Mirjanu Antonović svet portal

Antonio Ahel/ATAImages

Brena je tada rekla da bi ponovo prošla kroz proces ročišta i da bi ponovo bila svedok.

“Naravno da bih opet bila svedok. Prijatelj sam u dobru i u zlu, i majka sam. Vidite kako se ta deca osećaju, za mene je to veoma važno. Treba im pružiti zaštitu”, izjavila je.

Poznata pevačica i Miroslav Ilić već dugo nisu u dobrim odnosima, upravo zbog toga što je Lepa Brena podržala Mirjanu Antonović i kao svedok na sudu iznela da je Devin Antonović sin folk pevača.

Pročitajte Odjekivale su uvrede, drska ženo i jeftina zabavo… Razgovor Ilićeve žene i ljubavnice krije šok detalje

Iako su Ilić i Brena svojevremeno snimili pesmu “Jedan dan života”, koja je postala veliki hit, a s obzirom na sukob koji imaju, to se više neće desiti.

“Delili smo binu kada je imalo smisla i kada je vredelo i to je bilo najlepše vreme”, izjavio je Miroslav Ilić za Nova.rs.

Lepa Brena podržala Mirjanu Antonović svet portal

M.M./ATAImages

Podsetimo, Mirjana Antonović je na svom profilu napisala da je poznati folk pevač predao žalbu povodom ove presude, ali da se ona nada da će Apelacioni sud biti pravedan.

“Miroslav je ponovo predao žalbu na Apelacioni sud. Nadamo se da ce njegovi na Apelacionom sudu ipak biti pravedni i konačno staviti pečat na Miroslavljeve prazne manipulacije” – napisala je ona u objavi na Fejsbuku.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images