Emotivni život Sanje Marinković svet novine svet portal
Svet

June 9, 2024 19:30

By

Voditeljka priznala koji bi savet dala ćerki da je ima: Mnogi su zaprepašćeni, ali možda je u pravu

Emotivni život Sanje Marinković tema je o kojoj se često priča

Popularna voditeljka Sanja Marinković već godinama temama i sagovornicima u svojoj emsiji “Magazin In” na televiziji Pink izaziva brojne polemike, a sada je opet uzburkala duhove.

Emotivni život Sanje Marinković svet novine svet portal

Ata images

Emotivni život Sanje Marinković – Voditeljka otkila šta je za nju bitno

Naime, emotivni život Sanje Marinković često je tema o kojoj se govori, a i sama voditeljka je priznala šta je po njoj važnije, da li dobar muž ili dobar posao.

“Da ja imam ćerku ja bih je mnogo više savetovala da izabere dobrog partnera jer ako mu rodi dete biće vezana za njega ceo život i on može mnogo da joj upropasti taj život i zbog njega može da se razboli, nego koji će fakultet da upiše, koja joj je srednja ocena, gde će da se zaposli i koliko ima para u novčaniku. Veruj mi, možeš da imaš koliko hoćeš uspeha, aplauza, para u novčaniku i bezbrižan život koji taj muškarac preko noći može da ti pokvari”, rekla je za Blic televiziju Sanja Marinković.

Popularna voditeljka iz braka sa Aleksandrom Uhrinom ima sina Strahinju, a razvela se pre par godina. Kaže da se na taj korak odvažila kada je shvatila da svima pokušava da ugodi više nego sebi.

Emotivni život Sanje Marinković svet novine svet portal

ATA images

“Ja sam uvek za to da se rastanemo pre nego što počemo da se mrzimo. Dok smo još u prijateljskim odnosima, to je pravi trenutak da shvatimo da možemo jedno bez drugog kao prijatelji i roditelji odlično da funkcionišemo”, rekla je Sanja jednom prilikom i priznala da se od supruga rastala emotivno pre nego što je javnost za to saznala.

Pročitajte Sanja Marinković bez trunke šminke je pravo iznenađenje – Voditeljka pokazala kako izgleda kada se kamere ugase

Tek kada su svi u familiji i porodici bili spremni za to, tek kada je sa svima njima ponaosob popričala, a za to joj je trebalo par godina, odlučila je da o razvodu javno progovori.

Inače, njen sin Strahinja je već veliki momak, ima 17 godina, pohađa privatnu srednju školu, sjajan je učenik i veoma popularan u svom društvu. O sinu Sanja pak veoma retko govori jer on to ne voli, pa izbegava čak i da se fotografišu zajedno.

Emotivni život Sanje Marinković svet novine svet portal

ata images

AUTOR: Svet

FOTO: ATA images, Bojan Vuković