Emotivni život Sanje Marinković svet novine svet portal
Svet

May 24, 2024 09:00

By

Sanja Marinković ponovo na sebe navukla gnev javnosti: Ovo su reči koje ne mogu da joj oproste

Izjava Sanje Marinković mnogima se nije dopala

Voditeljka “Magazina In” Sanja Marinković sinoć je prisustvovala beogradskom koncertu Goce Tržan, koja je, kako kaže, karijeru počinjala kad i ona. I dok je Goca bila i ostala jedna od omiljenih srpskih pevačica, čini se da, nekada veoma voljena voditeljka, kako vreme odmiče ima sve manje “simpatizera”. A, izjava Sanje Marinković koju je dala sinoć, ako je suditi po komentarima na društvenim mrežama, još više je razbesnela javnost.

Izjava Sanje Marinković svet portal svet

Ata images

Izjava Sanje Marinković nije naišla na odobravanje

– Goca i ja smo isto godište. Ona je bila moja gošća kada je počinjala, ona je rasla i razvijala se uporedo sa mnom. Goca je naravno bila mnogo veća zvezda, ja sam radila. Tu sam uvek za Gocu. Obožavam njene pesme, večeras ću da uživam – rekla je Marinkovićeva o Goci Tržan, pa prokomentarisala slučaj preduzetnice Olgice Samoilović koju je javnost osudila jer je rekla da bi mladi neko vreme trebali da rade i bez plate kako bi stekli iskustvo, zbog čega je dobila na hiljade uvredljivih poruka.

Izjava Sanje Marinković svet portal svet

Ata images

– Ta uspešna preduzetnica je jedna izuzetno uspešna mlada žena koja je sve sama napravila i meni je žao što je doživela linč i to od strane takozvanih uspešnih žena i takozvanih preduzetnica, zato što ja tačno znam koju je ona poruku htela da pošalje. Istu takvu poruku su slali uspešni muškarci u istoj toj emisiji, pa niko im nije uzeo za zlo. Velika podrška za Olgicu. Ona menja sliku Srbije, definitivno je ponos grada Loznice.

Pročitajte Javne ličnosti oplele po Sanji Marinković – Mnogi o njoj nemaju lepo mišljenje iz nekoliko razloga

– Ja sam radila na RTS-u u vreme kao honorarni saradnik, pet godina bez i jednog dinara, ne zato što sam to želela i što se to podrazumevalo, već zato što je RTS bio državna ustanova, niko nije imao adekvatne plate, bile su sankcije. Svi smo radili za izuzetno mali novac, mi honorarci smo radili ni za šta, vremenom sam ja kasnije uspela to da naplatim. Iskustvo koje sam tamo stekla mi se mnogo isplatilo, moj rad je bio zbog iskustva i zanata.

Izjava Sanje Marinković svet portal svet

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Preduzetnica Olgica Samoilović je u podkastu “Biznis priče” rekla:

– Ako vam se negde ukaže prilika da radite, u nekoj dobroj firmi, bez plate – idite i radite bez plate. To je ono što sam ja pre neki dan studentima kojima sam držala jedno predavanje rekla: Radite bez plate godinu dana. Nemojte odmah da mislite da ste vi Bogom dani. Vi ste došli na posao, vi odmah pitate kolika vam je plata. Tako neko kad mi dođe, meni odmah nije dobro, odmah pitam: Dobro, a šta ti znaš da radiš? Gde si ti radio? Koje je tvoje iskustvo? Znači, ne znaš ništa, te, stoga, vrati se na početak – rekla je Olgica.

AUTOR: SVET

IZVOR: PULS

FOTO: ATA IMAGES