Kejt Midlton na Vimbldonu svet novine svet portal
Svet

June 14, 2024 22:00

By

Kejt Midlton konačno u javnosti: Ovako izgleda posle višemesečne borbe s bolešću (foto)

Fotografija bolesne Kejt Midlton izašla u javnost

Princeza Kejt Midlton pre dva meseca obratila se javnosti i saopštila kako teče njena borba sa opakom bolešću, a nakon toga se povukla u ilegalu. No, večeras se putem Instagrama ponovo obratila svima koji već mesecima strahuju za njeno zdravlje, a njeni pratioci imali su priliku da vide i kako izgleda fotografija bolesne Kejt Midlton.

Fotografija bolesne Kejt Midlton svet portal svet

(Photo by Clive Brunskill/Getty Images)

Fotografija bolesne Kejt Midlton prijatno je iznenadila sve

– Oduševile su me sve divne poruke podrške i ohrabrenja u ovih poslednjih nekoliko meseci. To je zaista značilo mnogo i Vilijamu i meni, i pomoglo oboma u nekim od najtežih trenutaka.

Dobro napredujem, ali kao što zna svako ko prolazi kroz hemoterapiju, ima i dobrih i loših dana. U lošim danima osećate se slabo, umorno, morate da dopustite telu da se odmori. Ali kada su dobri dani, kada ste jači, želite da se osećate dobro – započela je Kejt.

Fotografija bolesne Kejt Midlton svet portal svet

(Photo by Dominic Lipinski-WPA Pool/Getty Images)

Moje lečenje je u toku i trajaće još nekoliko meseci. U danima kada se osećam dovoljno dobro, radošću me ispunjava bavljenje školom, a vreme trošim na stvari koje mi daju energiju i pozitivnost. Pomalo radim od kuće.

– Radujem se što ću ovog vikenda sa svojom porodicom prisustvovati paradi povodom rođendana kralja Čarlsa i nadam se da ću imati još nekoliko javnih angažmana tokom leta, ali isto tako znam da još nisam izašla iz šume.

Pročitajte Recept za omiljeno jelo Kejt Midlton – Pristupačan i preukusan obrok, ali Vilijam ga ne podnosi

Kejt ovom izjavom potvrdila da će sutra prisustvovati svečanoj ceremoniji u Londonu, povodom rođendana kralja Čarlsa, što je veoma obradovalo celu britansku javnost. A, svi su bili posebno oduševljeni kada su videli kako izgleda najnovija fotografija bolesne Kejt Midlton jer je očigledno da princezu bolest uopšte nije promenila.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

– Učim kako da budem strpljiva, posebno sa neizvesnošću. Uzimam dan po dan, slušam svoje telo i dozvoljavam sebi da izdvojim potrebno vreme da se izlečim. Hvala vam puno na razumevanju – napisala je princeza Kejt na kraju poruke.

AUTOR: SVET

IZVOR: HELLO!

FOTO: GETTY IMAGES, INSTAGRAM