Bivši dečko Jelene Đoković svet portal svet
Svet

June 13, 2024 22:15

By

Kamere zabeležile susret Jelene Đoković sa bivšim dečkom: Sve je iznenadilo kako se ponašala prema njemu

Bivši dečko Jelene Đoković sreo se s njom

Jelena Đoković  je od školskih dana u ljubavi sa Novakom, pa je malo poznato da je i pre slavnog Noleta ljubila tenisera. Naime, bivši dečko Jelene Đoković je Ivan Bjelica, s kojim se Jelena srela posle ko zna koliko vremena.

Bivši dečko Jelene Đoković svet portal svet

Getty images

Bivši dečko Jelene Đoković na istom mestu na kome i ona

U Beogradu je održana premijera animiranog filma “U mojoj glavi 2”, a na njoj se pojavio Bjelica u pratnji devojke, glumice Hristine Popović i njene ćerke Luče.

No, kako je i Jelena, koja je pozajmila glas jednom od junaka iz filma, došla na premijeru, njen susret sa bivšim dečkom nije mogao ostati neprimećen.

Bivši dečko Jelene Đoković svet portal svet

Lepa Jelena je, kao što se i očekivalo, dala izjavu za medije, ali je odmah potom sa organizatorima produžila u salu, ali se bivšem dečku nije obraćala.

Da li ga nije primetila, ili mu se javila nešto kasnije, ostalo je nepoznato. On je sa Hristinom ispred istih kamera stajao samo nekoliko minuta ranije.

Pročitajte Mnogi je kritikuju, ali samo njoj veruje kada je najteže, Novak priznao – Sve dugujem Jeleni 

Veza Ivana i Jelene nije dugo potrajala, jer su oboje u to vreme bili klinci. Bjelica je inače u odličnim odnosima sa Novakom Đokovićem.

Ni Jelena, ni Ivan se nikada nisu oglašavali na temu njihove nekadašnje ljubavi, jer je svako posle toga izgradio svoj život.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Hristina Popovic (@hristina_popo)

Glumica Hristina Popović je i pre nekoliko godina bila u vezi s Ivanom, ali su se na neko vreme rastali, da bi se nedavno obnovili svoju ljubav.

AUTOR: SVET

IZVOR: NOVOSTI

FOTO: GETTY IMAGES, ATA IMAGES, INSTAGRAM