Sin Biljane Jevtić i Ace Ilića svet novine svet portal
Svet

June 11, 2024 20:45

By

O fotografiji sa venčanja Bilje i Ace svi govore: Frizure su im identične, a njena venčanica je posebna priča (foto)

Biljana Jevtić i Aca Ilić nekada su imali identične frizure

Biljana Jevtić i Aca Ilić u braku su 38 godina i važe za jedan od najskladniji parova na estradi za koje se nikada nisu vezivali skandali.

Biljana Jevtić i Aca Ilić svet portal svet

M.M./ATAImages

Biljana Jevtić i Aca Ilić progovorili o svojoj ljubavi

– Ima mnogo lepih žena i ja, kao i svaki drugi muškarac, pomislim: “Jao što je ova žena lepa, što bi bilo lepo kada bi bila moja“, ali onda ubrzo shvatim da je to što imam sa Biljanom veoma vredno i da nijedna žena nije vredna da ja rušim svoje gnezdo – rekao je jednom prilikom Aca, koji je uspeo da zavede lepu pevačicu za kojom su ludeli brojni muškarci, međutim, ona je sudbonosno DA rekla ipak njemu.

Biljana Jevtić i Aca Ilić svet portal svet

Rajko Ristić

‒ Mi smo prvi imali “javnu” svadbu, ništa nismo krili. Do tada je vladalo mišljenje da bi pevač ili pevačica, koji imaju obožavaoce, trebalo da kriju partnere jer bi to moglo da utiče na njihovu popularnost. Nama tako nešto nije ni palo na pamet. Okupili smo familiju i prijatelje i organizovali pravo srpsko venčanje, na kojem smo ispoštovali sve običaje – ispričala je Bilja jednom prilikom.

Pročitajte Biljana Jevtić posle 38 godina ljubavi s Acom progovorila o razvodu braka – Bolje bolan kraj, nego bol bez kraja 

Gala svadba, kojoj su prisustvovale brojne poznate ličnosti organizovana je u Gornjem Milanovcu, odakle je Aca rodom, a veridba u Biljaninom selu Grejači, nadomak Niša.

Kako je bilo na njihovoj svadbi govori i nekoliko fotografija koje su osvanule na društvenim mrežama, a posebno se izdvaja ona na kojoj su samo mladenci. Svi su odmah primetili da Bilja i Aca imaju identične frizure, te da bi pevačicinu venčanicu mlade i danas rado nosile.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели estradnimuzickivremeplov (@estradnimuzickivremeplov)

‒ Acin pokojni otac Bogoljub bio je divan čovek. Načula sam da bi mu značilo da uzmem njihovo prezime i to sam ispoštovala. Dese se zabavne situacije kada me saobraćajna policija zaustavi u rutinskoj kontroli. Prvo pogledaju dozvolu u kojoj piše Biljana Ilić, onda vide mene, pa uz smeh konstatuju: “A, to ste vi, gospođo Jevtić” – ispričala je pevačica za Hello.

 

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES, INSTAGRAM