Ćerka Dragane Mirković svet portal svet
Svet

June 10, 2024 21:00

By

Draganina i Tonijeva ćerka više neće da ćuti: Posle razvoda roditelja otkrila šta misli o ocu

Ćerka Dragane Mirković o odnosu s ocem otkrila sve

Dragana Mirković u poslednjih nekoliko meseci zbog razvoda, posle 24 godine braka, prolazi kroz veoma težak životni period. No, kako sama kaže, utehu je pronašla u deci i poslu, te je svakim danom sve srećnija.

A, ona i njena porodica danas imaju poseban razlog za sreću, jer ćerka Dragane Mirković danas proslavlja rođendan.

Ćerka Dragane Mirković svet portal svet

Instagram

Ćerka Dragane Mirković patila zbog razvoda roditelja

Deca folk dive posebno su teško podnela razvod roditelja, pisalo se da su čak ocu okrenula leđa i priklonila se majci. A, to što je Tonija sin Marko otpratio s Instagrama dodatno je podgrejalo sumnje da naslednici pevačice i biznismena zameraju ocu sve ono što se u poslednja dva meseca piše o njemu.

Ćerka Dragane Mirković svet portal svet

Foto: Instagram Screenshot

– Klinci su divni, iako nisu više klinci, ali ja to uvek tako kažem (smeh). Oni su odrasli ljudi, jako dobri i privrženi, pametni i normalni, zahvalna sam im na tome što su uvek uz mene i što me toliko vole. Moram da kažem da su oboje preponosni na svoju majku, a to je moj najveći uspeh koji mogu da dobijem – rekla je Dragana kada su je nedavno pitali za decu.

Pročitajte Ovako je Manuela Bijelić proslavila 22. rođendan

A, da ni Toniju deca nisu okrenula leđa, bar ne ćerka Manuela dokaz je Tonijeva rođendanaska čestitka koju je uputio svojoj mezimici, a koju je ona podelila sa svojim pratiocima na Instagramu.

Srećan rođendan, princezo. Tatina najveća ljubavi – napisao je Toni u javnoj čestitiki upućenoj ćerki.

Ćerka Dragane Mirković svet portal svet

Instagram

Manuela je inače oduvek bila prava tatina ćerka, mažena i pažena, ali ne razmažena, što govori i činjenica da je pored tolikog bogatstva veoma skromna.

– Manuela nije razmažena, ne pati za brendovima, čak sam je jednom zamolila da obuče jednu moju haljinu jer je malo ekskluzivnija i brendirana, a ona nije htela da čuje, bilo bi je blam da je drugarice vide u tome. Takva je ona – ispričala je Dragana jednom prilikom.

AUTOR: SVET

FOTO: INSTAGRAM