Jelena Karleuša i Duško Tošić svet novine svet portal
Svet

June 14, 2024 13:00

By

Najskuplja prostorija u Karleušinoj vili veličine je stana, Nika i Atina uživaju FOTO/VIDEO

Garderober Jelene Karleuše najskuplja je prostorija u vili

Pevačica Jelena Karleuša često je tema javnosti, a mnogi vole da zavire u njen privatan život, pa i u to gde ona živi. Ipak, jedna od stvari koja je mnoge najviše interesovala jeste njena vila kao i prostorije u njoj. Garderober Jelene Karleuše najinteresantniji je i čini se najskuplji od svih prostorija u njenom domu.

Garderober Jelene Karleuše odiše luksuzom 

U kući u kojoj živi, garderober Jelene Karleuše opremeljen je najnovijim nameštajem i svetlima.

Pročitajte Jelena Karleuša preporučuje kako da se obučete za leto – Modna preporuka za smelije dame

– Garderober je veliki, ima super ogledala, super rasvetu, ima dva kupatila, izlaz u dvorište, a što je najinteresantnije, ima i saunu, tu ću se relaksirati – rekla je pevačica dok je na svom nalogu na Instagramu pokazivala orman. Kako je istakla, garderober Jelene Karleuše sadrži dosta ogledala, a jedno veliko je namenjeno za njen sto gde joj stoji šminka. Sa strane se može videti da ima puno garderobe, što je za nju i očekivano, a posebno mesto imaju njeni kostimi za nastupe.

 

Jelena je, naravno, veliki fan cipela i torbi, pa će i ovi komadi imati posebno mesto u njenom novom garderoberu, a na podu se nalazi beli, mekani tepih.

Garderober Jelene Karleuše obožavaju i njene naslednice

Pevačica je, inače, jednom prilikom otkrila da su njene ćerke Atina i Nika već počele da nose mamine haljine i cipele, na šta je ona bila jako ponosna.

Garderober Jelene Karleuše svet novine svet portal

Instagram

Da su od mame nasledile ukus za stil, pokazala je i mala Nika nedavno kada je imala maturu, na kojoj je nosila haljinu koju je za nju kreirao Karleušin prijatelj.

Naime, Jelena je na svom Instagram profilu pokazala kako izgleda njena ćerka u maturskoj haljini koja je dizajnirana specijalno za nju.

Garderober Jelene Karleuše svet novine svet portal

Instagram

Kao što se i očekivalo, haljina je zaista prelepa, a Nika je u njoj zablistati kao nikad pre, što su zaključili i Jelenini pratioci.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images