Dom Bilje Jevtić i Ace Ilića svet portal svet
Svet

June 16, 2024 17:00

By

Da li će majčine nade ostati neispunjene: Sve je išlo kako treba, ali sin Bilje i Ace sada je na životnoj prekretnici

Sin Biljane Jevtić i Ace Ilića nasledio je muzički talenat od roditelja

Sin Biljane Jevtić i Ace Ilića uzoran je momak koji bi mogao da posluži za primer mnogim mladićima svog uzrasta. Pravni fakultet lagano privodi kraju sa svim desetkama u indeksu, izuzetno je muzikalan i maštovit, gaji posebno poštovanje prema roditeljima, odličan je prijatelj, a već nekoliko godina je u skladnoj vezi sa koleginicom sa fakulteta.

Sin Biljane Jevtić i Ace Ilića svet novine svet portal

Instagram

Sin Biljane Jevtić i Ace Ilića nasledio je talenat za muziku od roditelja

Ivan Ilić, sin pevačkog para Bilje Jevtić i Ace Ilića nasledio je talenat za muziku od roditelja, a nedavno se u medijima spekulisalo da će se pojaviti u “Zvezdama Granda”.

Ponosni roditelji kažu da će njihov jedinac imati podršku ukoliko bude želeo da krene njihovim stopama i dodaju da je Ivan, pored muzike izuzetno talentovan za pravne nauke čije studije privodi kraju na fakultetu u Beogradu.

“Sudbina sve dece čiji su roditelji pevači je da ih porede sa njima, čovek jednostavno mora da se pomiri s tim. Iver ne pada daleko od klade, a što će malo da ga upoređuju, pa Bože moj, porede ga sa roditeljima, a ne sa nekim strancima. Što se muzike tiče, videćemo, prvo da proslavimo diplomu, pa onda ćemo se dogovarati zajedno za dalje”, rekao je Aca za Grand.

Biljana sa druge stane ističe da je Ivan muzikalan i da je sam čak naučio da peva i svira neke pesme. Međutim, kako ponosna majka kaže, misli da će se na kraju sin ipak odlučiti za drugu profesiju.

Pročitajte Mali stan zamenili za velelepni dom – Kuća Biljane Jevtić i Ace Ilića je raj za uživanje

“Gospodnji putevi se ne znaju, možda će on sutra da se bavi pevanjem ili će da nastavi profesiju za koju se školuje. On je od malena voleo pravo, to je njegova prva ljubav. Kada je muzika u pitanju, on je sam svirao harmoniku, sam je skidao sve pesme i voli to sve, ali videćemo.”

Sin Biljane Jevtić i Ace Ilića svet novine svet portal

Instagram

Bilja i Aca ne vole previše da eksponiraju svoj privatni život. Godinama svoju intimu čuvaju od pogleda javnosti i, po svoj prilici, nemaju nameru da se u tom pogledu menjaju.

AUTOR: Svet

FOTO: ATA images, Instagram