Nika Tošić fudbal svet portal svet
Svet

June 13, 2024 21:00

By

Nika otkrila šte se dešavalo posle Jeleninog i Duškovog sukoba: Priznala da joj samo zbog majke nije propala matura

Nika Tošić na maturi se provodila posle svađe roditelja

Nika Tošić na maturi je zablistala kao nikad pre. Nažalost, noć pred ovaj važan događaj, njeni roditelji Jelena Karleuša i Duško Tošić imali su sukob o kome se danima govorilo.

Nika Tošić na maturi svet portal svet

Instagram

Nika Tošić na maturi nije bila zadovoljna baš svim

Nika Tošić se danima dvoumila da li da uopšte ide na maturu.

– Ne znam šta ću da radim za maturu, da li da idem ili ne… Tradicija je da pozoveš nastavnike, iz poštovanja, ali ja ne želim nikoga da zovem. A kad sam shvatila da ide i drugo odeljenje, ne samo VIII-1, stvarno… Ne mogu da izdržim to.

Ali, ako ne odem, znam da ću se posle kajati. Većina mojih drugarica ne ide, što je baš glupo, ali šteta. Biću sa mojim drugim drugaricama. Malo njih ide, sigurno zbog nastavnika. Ja ne bih išla samo zbog nastavnika, ali nemam izbora – požalila se nedavno Nika na Tiktoku.

Nika Tošić na maturi svet portal svet

Instagram

Nika je na kraju ipak odlučila da ovo posebno veče provede sa školskim drugarima. Međutim, iako prelepa, mlađa ćerka pop dive i bivšeg fudbalera na maturu nije otišla naročito raspoložena, jer se u njenom domu samo nekoliko sati pre toga odvijala prava drama.

Pročitajte Oglasila se Nika u jeku mamine i tatine rasprave – Da li je ovim pokazla čiju stranu drži

No, i pored svega toga, lepa Nika će matursko veče ostati u lepom sećanju, iako joj se, kako kaže, muzika nije naročito svidela.

– I da, nisam pričala za maturu… Bilo je super ali muzika i nije bila baš neka, ali jesu puštali moju mamu, tako da lajk – rekla je šaljivo Nika otkrivajući da joj zbog mame nije propala matura.

Nika Tošić na maturi svet portal svet

Instagram

U zoru pre Nikine mature, kako se pisalo, Duško Tošić je stigao u porodičnu vilu na Dedinju, u kojoj je zatekao suprugu i njenog 15 godina mlađeg prijatelja, na koga je nasrnuo, zbog čega je završio u policiji.

On je, kako se pisalo, imao 0,8 promila alkohola u krvi, a odmah nakon saslušanja pušten je na slobodu. Isto veče je objavio Nikinu matursku fotografiju.

AUTOR: SVET

IZVOR: KURIR

FOTO: PRIVATNA ARHIVA/STORY, INSTAGRAM