Duško Tošić svet novine svet portal
Svet

June 8, 2024 18:15

By

Izrečena hitna mera: Duško Tošić ne može da se vrati u stan, niti da priđe Karleuši

Duško Tošić zabranu prilaska dobio nakon prijave

Rano jutros Jelena Karleuša je prijavila svog supruga Duška Tošića za nasilje u porodici. Iz Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu navode da je Dušku Tošiću izrečena mera privremenog udaljenja iz stana i mera privremene zabrane kontaktiranja i prilaska.

Duško Tošić svet novine svet portal

Ivan Vučičević

Duško Tošić zabranu prilaska dobio, oglasilo se tužilaštvo

Saopštenje iz tužilaštva vam prenosimo u celosti:

“U vezi noćašnjeg događaja povodom koga je J.K pozvala policiju obavešten je dežurni tužilac Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu koji je naložio da se od oba učesnika događaja D.T. I J.K. uzmu izjave, kao i da se prikupe svi potrebni podaci.

Iz prijave događaja proizlazi da niko od učesnika nije zadobio telesne povrede.

Policija je D.T. izrekla meru privremenog udaljenja iz stana i meru privremene zabrane kontaktiranja i prilaska.

Duško Tošić svet novine svet portal

Ata images

Takođe, uzeta je izjava i od lica koje je bilo prisutno i koje takođe ne želi da goni D.T kao ni J.K.

Detaljan izveštaj sa prilozima biće dostavljen tužilaštvu redovnim putem, koje ce izvršiti i naknadne provere i zatražiti i izveštaj centra za socijalni rad.

Pročitajte Razglednica iz Istanbula – Duško Tošić uživa pored ove mačke, dok Karleuši društvo pravi ON (foto)

U vezi hitnih mera tužilaštvo će razmotriti da li ima osnova da se predloži sudiji produženje za prethodni postupak”, stoji u saopštenju iz tužilaštva, prenosi Blic.

Duško Tošić svet novine svet portal

Rajko Ristić

U jeku skandala, oglasila se i Karleuša i istakla da ne želi da daje dodatne informacije o ovom slučaju.

“U cilju smirivanja medijskih natpisa i nepotrebnog dizanja prašine vezano za moje bračne prilike, zamoliću sve da imaju razumevanja za privatnost koje porodice i težak period u kom se nalazimo. Neću davati izjave na ovu temu i žao mi je što je javnost o ovim stvarima obaveštena mimo moje volje. Idemo dalje, biće bolje. Mora. Hvala svima”, napisala je Jelena.

Duško Tošić svet novine svet portal

Instagram printscreen

Podsetimo, policija je po prijavi odmah izašla na teren gde je zatekla pevačicu sa prijateljem N.J. Oni su ispričali da je Tošić došao u kuću, od koje ima ključ, a kako su naveli bio je pod vidnim dejstvom alkohola, te je prijatelja svoje bivše supruge uhvatio za vrat i udario ga više puta po glavi i telu.

Karleuša je pokušala da ih razdvoji, međutim, kako saznajemo, Duško je tom prilikom počupao Jelenu za kosu i udario je nekoliko puta po glavi i telu. Jelena nema vidne povrede po telu, dok njen prijatelj ima ogrebotinu u predelu brade i vrata.

Duško Tošić zabranu prilaska je dobio nakon što je priveden. Posle saslušanja je pušten kući, a kako Kurir saznaje, urađen mu je alkotest i imao je 0,87 promila alkohola u krvi.

AUTOR: Svet

FOTO: ATA images, Rajko Ristić, Ivan Vučićević