Duško Tošić priveden svet novine svet portal
Svet

June 8, 2024 12:42

By

Duško Tošić pušten iz policije, evo šta ga sada čeka

Duško Tošić priveden nakon incidenta koji se odigrao u porodičnoj kući

Pevačica Jelena Karleuša prijavila je policiji rano jutros oko 5.15 sati da ju je napao bivši muž Duško Tošić.

Duško Tošić priveden svet novine svet portal

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Duško Tošić priveden, ovo su detalji

Policija je po prijavi odmah izašla na teren gde je zatekla pevačicu sa prijateljem N.J. Oni su ispričali da je Tošić došao u kuću, od koje ima ključ, a kako su naveli bio je pod vidnim dejstvom alkohola, te je prijatelja svoje bivše supruge uhvatio za vrat i udario ga više puta po glavi i telu.

Karleuša je pokušala da ih razdvoji, međutim, kako saznajemo, Duško je tom prilikom počupao Jelenu za kosu i udario je nekoliko puta po glavi i telu. Jelena nema vidne povrede po telu, dok njen prijatelj ima ogrebotinu u predelu brade i vrata.

Duško Tošić priveden je nakon ove prijave i posle saslušanja je pušten kući, a kako Kurir saznaje, urađen mu je alkotest i imao je 0,87 promila alkohola. Ovo nije prvi put da je policija reagovala zbog porodičnog nasilja u domu fudbalera i pevačice. Slična situacija se desila i za Bozić pre dve godine kada Karleuša nije htela da ga tuži.

Duško Tošić priveden svet novine svet portal

Ivan Vučičević

Dušku Tošiću je sada izrečena mera udaljenja iz stana, zabrana prilaska i komunikacije s pevačicom.

Pročitajte Duško Tošić očekuje sina – Priznao da je za njega pripremio nešto posebno, isto su dobile Atina i Nika

Prema svemu sudeći, Duško se sada nalazi u većem problemu jer bi prijatelj Jelene Karleuše mogao da ga tuži za nanošenje telesnih povreda,  ali se za sada niko od njih ne oglašava osim što je Jelena rekla da prvo mora da se konsultuje sa nekim oko daljih koraka.

Duško Tošić priveden svet novine svet portal

Rajko Ristić

Podsetimo, Jelena Karleuša je već jednom prijavila supruga Duška Tošića za nasilje u porodici, jer joj je kako se tvrdi udario šamar, a nakon toga se oglasio i Duško koji je tada rekao:

“Poštovani pratioci, prijatelji i pripadnici medija. Obično ne volim da se obraćam ovim putem pošto smatram da moje ime, lik i delo treba da bude vezano isključivo za sportsku priču i dobra humana dela. Ispratio sam šta većina medija objavljuje u zadnjim danima i zato sam primoran da se obratim na ovaj način”, istakao je fudbaler Duško Tošić na početku svog obraćanja preko društvene mreže Instagram.

Duško Tošić priveden svet novine svet portal

Ata images

“Kao što znate i možete da vidite ja sam svugde predstavljen kao nasilnik i u svakom naslovu sam ja lošija strana. Prvi sam od onih koji ne podržavaju nasilje i nikad se time nisam služio. Zato sam hteo da znate da se u tim naslovima u novinama ja uopšte ne pronalazim”, naglasio je on.

“Ljudi koji poznaju mene znaju da sam ja čovek koji se uvek trudi da bude gospodin ma gde god bio i šta god radio. Zato bih hteo da znate da ću i ovog puta ostati dosledan sebi, ignorisaću izmišljotine i čekati da vetar protiv mene prođe.”

AUTOR: Svet

FOTO: ATA images, Rajko Ristić, Ivan Vučićević