Kuća Jelena Karleuše
Svet

October 23, 2023 14:30

By

U kući je čist luksuz, a evo kako izgleda u Jeleninom i Duškovom dvorištu: Samo pogled vredi milione (foto)

Kuća Jelena Karleuše ima prelepo dvorište

Pre nekoliko godina Jelena Karleuša i Duško Tošić odlučili su da svoje porodično gnezdo sviju u elitnom beogradskom naselju Dedinje. Oni su tada kupili velelepnu vilu od selektora srpske fudbalske reprezentacije, Dragana Stojkovića Piksija, za, kako se pisalo, neverovatnih dva i po miliona evra.

Kuća Jelena Karleuše

Instagram

Kuća Jelene Karleuše renovirala se sve do prošle godine, dok pop diva nije sve svoje zamisli sprovela u dela. Renoviranje je počelo, kako se i moglo pretpostaviti, od garderobera koji ima oko 200 kvadrata.

Pročitajte Renoviranje je gotovo – Karleuša pokazala kako sad izgleda vila koju joj je Duško poklonio

Unutršanjost svog doma Jelena je pokazivala već nekoliko puta, a njeni pratioci na Instagramu bili su oduševljeni luksuzom koji vide u pevačicinom domu. Ipak, ogromno, prelepo uređeno dvorište krila je sve do sada.

Kuća Jelena Karleuše

Instagram

– Obožavam moju terasu, moje dvorište i pogled – napisala je Jelena u okviru video snimka na kome se vidi ogromna, natkrivena terasa, bazen i prostrano dvorište prepuno zelenila.

Pročitajte Kuća Jelene Karleuše sada je vila vredna milione, ali pevačica nije oduvek živela u luksuzu

I dok u dvorištu dominira bazen, koji je i sada napunjen vodom, centralno mesto na terasi zauzima ogromna baštenska garnitura okružena cvećem i raznim ukrasima.

Kuća Jelena Karleuše

Instagram

Posebno je interesantna lampa u obliku figure lava. Ipak, ono što je svima najlepše, pa i samoj pevačici je pogled koji se pruža iz velelepne vile. Mnogi su prokomentarisali da sam pogled iz Jelenine i Duškove vile vredi milione.

Kuća Jelena Karleuše

Instagram

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM