Albumi Jelene Karleuše svet novine svet portal
Svet

December 15, 2022 10:25

By

Nije uvek živela u luksuzu: U ovom skromnom domu odrastala je Jelena Karleuša FOTO

Dom Jelene Karleuše vredan je nekoliko miliona evra, odiše luksuzom i smešten je u najelitnijem beogradskom naselju. Međutim, pop diva nije uvek uživala u luksuzu i bogatstvu, a o tome je i sama govorila.

Pročitajte: Iza zavese, spektakl – Novi dom Jelene Karleuše u kom odgaja naslednice će vas oduševiti, dnevna soba krije tajnu

Instagram

– Odrasla sam na Novom Beogradu, kod Fontane, i to odrastanje u surovim devedesetim, na još surovijem beogradskom asfaltu, od mene je, čini mi se, napravilo ličnost koja se u mnogo čemu razlikuje od drugih javnih ličnosti u šou-biznisu –  ima običaj da kaže Jelena Karleuša, koja je pre nego što se osamostalila živela sa majkom.

Iako je Divna Karleuša uživala u statusu omiljene voditeljke i bila cenjena u svom poslu, njen stil života nije se razlikovao od onog koji su sebi mogle da priušte prosečne beogradske porodice.

Pročitajte: Garderober Jelene Karleuše ima nekoliko stotina kvadrata i čist je luksuz FOTO

Youtube printscreen

Kako je izgledao dom Jelene Karleuše na Novom Beogradu može se videti na snimku iz 1998. godine, kada je Nataša Ilić sa ekipom „Muzičke kutije“ posetila dom mlade pevačic. Ona je za tu priliku pokazala kako se snalazi u kuhinji, pa je pripremila piletinu i povrće, piše Hello!.

Pročitajte: U ovom skromnom domu odrastala je Sloboda Mićalović – Jedan detalj će vas oduševiti FOTO

Youtube printscreen

Besprekorno uredna kuhinja Jelene i Divne Karleuše bila je u tamnim tonovima, sa zavesama u cvetnom desenu, a imale su i brojne saksije sa zelenilom.
U godinama koje su usledile Jelena je stigla do vrha estrade, počela je odlično da zarađuje, pa je i njen stil života postao raskošniji. Ipak, kao što rekosmo na početku, nikada nije zaboravila odakle je krenula i kako je živela.

Youtube printscreen

IZVOR: HELLO!

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN, INSTAGRAM, ATA IMAGES