Komšije Slobode Mićalović svet portal svet
Svet

December 12, 2022 16:13

By

U ovom skromnom domu odrastala je Sloboda Mićalović: Jedan detalj će vas oduševiti FOTO

Dom Slobode Mićalović je prepun ljubavi i topline

Topao kutak namenjen petočlanoj složnoj porodici, prepun predivnih uspomena je dom Slobode Mićalović u Leskovcu. Glumica je odrasla sa dve sestre starijom Mirjanom i mlađom Draganom, a period detinjstva i rane mladosti pamti po slozi, miru i i beskonačnoj ljubavi koju su roditelji sa njom i sestrama nesebično delili.

Pročitajte: Sreća i tuga u istom danu – Dragana Mićalović životni uspeh posvetila pokojnom ocu, sestra Sloboda puca od ponosa 

Dolazak u Beograd zbog studija i napuštanje rodnog grada dramskoj umetnici  teško je pao jer je tamo osim porodice, ostavila i brojne prijatelje. U nekoliko narednih godina, dosta toga se, u tom segmentu promenilo. Društvo se raštrkalo svuda po svetu, dok su obe sestre i majka sreću pronašle kraj nje u srpskoj prestonici. Dom Slobode Mićalović u Leskovcu, danas je iz tog razloga prazan, a to kako je izgledao, ostalo je zabeleženo na fotografijama koje tri sestre i majka rado danas gledaju u starim albumima i prisećaju se lepih događaja. Uspomene vezane za Slobodinog oca, glumca Dragana Mićalovića posebno su im drage kao i one koje se tiču proslava rođendana i slava.

Pročitajte: Karleuša udarila na Slobodu Mićalović – Ovo nije prvi put da glumici upućuje ružne reči 

Slobodina mlađa sestra, takođe glumica Dragana Mićalović nedavno se prisetila upravo jednog takvog momenta i podelila ga sa pratiocima na “Instagramu”, a tu se moglo videti kako dom Slobode Mićalović u Leskovcu izgleda ili bar kako je nekada izgledao, piše Story. Prvo što su fanovi sestara Mićalović primetili jesu prugaste tapete u dnevnom boravku, dugačaj trpezarijski sto, kauč na razvlaćenje i bela komoda na kojoj stoji televizor. U kadru je i Slobodina i Draganina majka Milica koja pozira kraj slavske sveće i kolača, spremna da dočekuje goste.

Pročitajte: Ova lepotica je pomrsila konce Slobodi Mićalović – Nasmejana i srećna u Vojinovom zagrljaju 

Instagram

Dom Slobode Mićalović u Leskovcu, bar dok su Mićalovići živeli u njemu, bio je prijatna nekretnina u kojoj je ljubav imala glavnu reč.

IZVOR: STORY

FOTO: INSTAGRAM