Prva žena Zdravlje Slobode Mićalović
Svet

August 26, 2022 18:00

By

Ova lepotica je pomrsila konce Slobodi Mićalović: Nasmejana i srećna u Vojinovom zagrljaju

Konkurencija Slobodi Mićalović je prelepa mlada glumica

Otkada se pvi put pojavila na filmskom platnu, Sloboda Mićalović je postala jedna od omiljenih glumica, kako u Srbiji tako i u regionu.

Pored toga što je publiku očarala svojim neospornim glumačkim talentom, njena priordna lepota je, čini se, učinila da postane jedna od najangažovanijih glumica, u serijama, na filmu, u pozorištu…

Od Vaske u Zoni Zamfirovoj, preko Simke u Korenima, do Frenki u čuvenoj predstavi Frenki i Džoni, svuda je Mićalovićeva briljirala.

Pročitajte: Sloboda Mićalović okrenula leđa familiji – Bivši zet ovim potezom otkrio kakva je zaista glumica

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sloboda Micalovic (@sloboda_micalovic_boba)

Kako mnogi kažu, odavno neka glumica nije svojim šarmom toliko očarala javnost.

No, čini se da se ipak pojavila jedna koja je Slobodi pomrsila konce, a to je ni manje, ni više nego njena sestra Dragana.

Dragana Mićalović je već sa prvim pojavljivanjem u javnosti očarala sve koji su je videli. Prelepa, nasmejana, uvek odlično raspoložena… I ako je neko i pomislio da će ostati u senci slavnog oca ili starije sestre, Dragana ga je ubrzo razuverila.

Pročitajte: Sreća i tuga u istom danu – Dragana Mićalović životni uspeh posvetila pokojnom ocu, sestra Sloboda puca od ponosa 

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sloboda Micalovic (@sloboda_micalovic_boba)

Tako se mlada glumica, kako svojim talentom, tako i šarmom i lepotom, sama nametnula publici. Pored toga što se uspešno bavi glumom, Dragana je pronašla način i dodatno da zaradi, i to preko Instagrama, na kome reklamira razne brendove čije je zaštitno lice.

Pročitajte: Anastasija Ražnatović i Dragana Mićalović u identičnim odevnim kombinacijama, kojoj bolje pristaje (foto) 

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dragana Mićalović (@hipokampelefentokamela)

Međutim, pored reklamnih fotografija, najmlađa ćerka Dragana Mićalovića, sa svojim pratiocima rado deli i trenutke iz svog privatnog života. Pa, tako imamo priliku da vidimo kako uživa sa svojom mamom, sestrama, prijateljima…

Iako fotografija sa zetom Vojinom Ćetkovićem nema na Insatgramu, jedna stara slika, još otkad je Dragana bila klinka, otkriva da joj je on, kao i Sloboda, najveća podrška u životu.

Konkurencija Slobodi Mićalović

 

 

AUTOR: SVET

FOTO: INSTAGRAM, FACEBOOK/PRINTSCREEN