Ćerke Slobode i Vojina
BURNO!

23 јуна, 2022 09:00

Bračne nesuglasice: Sloboda uhvaćena u strasnom zagrljaju ovog poznatog glumca, ostalo je samo ćutanje (foto)

Brak Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića intrigira javnost a evo i zašto

Brak Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića ponovo je glavna tema medija. Iako ovaj glumački par sve ređe možemo videti zajedno u javnosti, a po svemu sudeći, za to nisu zaslužne bračne nesuglasice, već angažmani na različitim projektima, na kojima posvećeno rade.

Sloboda sada radi na šestoj sezoni serije „Ubice mog oca“, a prema fotografiji koju je nedavno objavila, čini se da će se desiti ono što su fanovi pete sezone priželjkivati – naći će se u strasnom zagrljaju Vuka Kostića.

Pročitajte: I to se desilo – Sloboda Mićalović pokazala bliznakinje Veru i Milu (foto)

Glumica je kao tizer objavila fotografiju sa seta na kojoj se u krevetu, strasno grli sa kolegom, pa su se mnogi zapitali da li će ovi kadrovi staviti na test brak Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića, budući da je Vuk njihov porodični prijatelj, piše „STORY!“

Pročitajte: EKSKLUZIVNO. Vojin Ćetković prvi put otvoreno o problemima u braku sa Slobodom Mićalović – Ljubomora vodi do propasti odnosa

Međutim, kako su Sloboda i Vojin profesionalci, koji potpuno razumeju šta ovaj posao sa sobom nosi, Vojinu ovakve scene nikako nisu mogle da zasmetaju, a potvrda za to stigla je kada je među prvima lajkovao objavu svoje supruge.

Najnovije na portalu Marie Claire