Želja Duška Tošića svet novine svet portal
Svet

December 15, 2023 09:00

By

Razglednica iz Istanbula: Duško Tošić uživa pored ove mačke, dok Karleuši društvo pravi ON (foto)

Duško Tošić u Istanbulu s njom, slika raznežila mnoge

Duško Tošić u Istanbulu provodi vreme ovih dana i to baš isključivo pred praznike. Fudbalski menadžer Duško Tošić pre nekoliko dana boravio je u Italiji ali se ubrzo vratio u Tursku, gde je i poslovno angažovan. Često je na relaciji Turska-Srbija i to najviše zbog naslednica Atine i Nike koje žive s Jelenom.

Duško Tošić u Istanbulu

ATA images

Duško Tošić u Istanbulu uživa a gde će za praznike? 

Budući da se bliži vreme praznika i da sve u vazduhu već miriše na prednovogodišnju euforiju, mnogi se pitaju gde će Duško biti za doček 2024. godine. Činjenica da se premalo oglašava i da javnost još uvek ne zna šta se dešava u braku sa Jelenom često pratioce dovodi u iskušenje da prate svaki njihov korak i zaključuju na prečac. Duško Tošić u Istanbulu trenutno boravi a za praznike niko ne zna…

Pročitajte Duško Tošić više ne izgleda isto – Svi se pitaju da li je ona razlog promene FOTO

Od Atininog i Nikinog rođendana supružnike Duška i Jelenu nismo videli zajedno. Dolazio je za Beograd ali tada Tošić nije bio u društvu svoje supruge – na prestoničke događaje uglavnom je dolazio u društvu prijatelja i saradnika, dok je Jelena bila na drugoj strani. Sve ovo i ne bi bilo toliko čudno da se Duško s vremena na vreme ne oglasi putem Instagama, deleči fotografije s putovanja ili običnih svakodnevnih avantura. Upravo je jednu takvu podelio nedavno.

Duško Tošić u Istanbulu

Instagram

Duško Tošić u Istanbulu boravi, usput mu se dešavaju čudne stvari

Duško Tošić objavio se sliku sa preslatkim mačetom koje je sreo usput dok je šetao ulicama Istanbula. Slika Duško Tošić u Istanbulu raznežila je mnoge ali se momentalno na Internetu proširila šala kako Duško uživa u društvu ove mačke. Tako je i Jelena, za to vreme uživala u društvu psa kog je udomila i iznegovala. Ovaj zaključak nasmejao je mnoge njegove fanove a sigurno smo i samog Duška.

Pročitajte Karleuša progovorila o krahu braka – Duško nema osećaj za porodicu, volela bih da promeni ponašanje

Podsećanja radi, simpatični dečak iz Orlovata vrlo rado otkriva sve detalje u vezi sa poslom i putovanjima ali o braku sa Jelenom i odnosu s ćerkama ume da bude veoma suszdržan. Ove godine na pravoslavni Božić navršava se tačno dve godine od neprijatnosti koje su bivši supružnici imali na najradosniji hrišćanski praznik, za nasilje u porodici. Naime, kako je tada pisao “Informer“ na božićnom ručku u njihovom domu na Dedinju su bile dve porodice, Jelenina i Duškova, i usred ručka izbila je svađa između bračnog para a zatim je usledio potpuni haos. Kako je Karleuša Duška prijavila policiji, fudbaler je prvo pljunuo a onda je usledilo i fizičko nasilje.

Duško Tošić u Istanbulu

Ivan Vučičević

Jelena je nekoliko meseci kasnije izdala saopštenje da Duško Tošić sebe više ne vidi kao deo porodice a potom su kružile razne spekulacije o njihovom braku. Nedavno, Jelena je otkrila da se nije razvela od svog supruga ali da ne želi da priča o detaljima zbog njegovog advokata. Nakon svega, ostalo je saznanje da su njih dvoje ipak ostali u zajednici a javnost se nada da će nakon svega najveći problem u njihovom braku ostati to što je Jelena, kako i sama kaže, šopingholičarka.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images