Brak Bojane i Žarka Lazića
Svet

4 Januara, 2023 15:45

Posle prijave za nasilje, brak Bojane Lazić je prošlost: Ovo su svi detalji psihičkog maltretiranja

Brak Bojane i Žarka Lazića okončan je posle sedam godina 

Voditeljka Bojana Lazić otkrila je da je svojevremeno bila žrtva psihičkog nasilja, koje je doživela od strane bivšeg partnera. Kako je istakla, pshičko maltretiranje je uglavnom doživljavala zbog ličnog nezadovoljstva bivšeg.

– Dešavalo se da me psihički maltretiraju zbog nekog svog ličnog nezadovoljstva ili prosto što misli da sam mnogo bolja od njega i ne zna na koji način to da ishendluje – priznala je Lazićeva.

Pročitajte: Zloupotrebljena sam – Dragana Mirković i Toni Bijelić pogođeni Manuelinom odlukom, desila se strašna stvar

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bojana B Lazic (@bojanalazic00)

– Ako muškarac nije uspešan, onda je žena kriva što nije uspešan, to je vrlo opasno – zaključila je Vesna de Vinča.

– Na tom izboru za mis sam naišla najbolje drugarice i kume. Lepa žena se lepoj ženi raduje. Nikada ništa loše nećeš čuti od lepe i uspešne žene – zaključila je Bojana.

Podsećanja radi, glumac Žarko Lazić, poznat i kao voditelj emisije „Kuća od srca“, iza sebe ima dva braka, a dok njegova prva supruga nije poznata javnosti, druga žena Bojana Lazić godinama je zaštitno lice „Grand“ televizije i važi za jednu od najlepših domaćih voditeljki.

Pročitajte: Sreća nije da se krije – On je novi izabranik Sanje Marinković, voditeljka potvrdila lepe vesti

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zarko Lazic (@zarkolazic011)

Bojana i Žarko sedam godina su bili u braku, u kome su dobili sina Mateju, a upoznali su se prilikom putovanja u Grčku, gde su oboje učestvovali u snimanju spota za grupu „Flamingosi“. Varnice su sevnule već u autobusu, što je svojevremeno potvrdio i sam Žarko.

– Spazio sam je pri ulasku u autobus. Odmah mi se dopala i poželeo sam da se zbližimo. Uspeo sam u tome i posle sedam dana znao sam da je to žena sa kojom želim da provedem život. Ona se u početku opirala, ali nije mogla da mi pobegne – rekao je on u jednom intervjuu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bojana B Lazic (@bojanalazic00)

Međutim, 2016. godine usledio je razvod, a Bojana je tada za domaće medije potvrdila da je brakorazvodna parnica u toku. Kada je upoznao Bojanu, Žarko je iza sebe već imao jedan brak, koji je potrajao samo tri meseca. Reč je o njegovoj prvoj supruzi Kseniji sa kojom ima starijeg sina Andriju, a koja ga je optužila za nasilje.

– Volela sam ga mnogo, međutim, on je izlazio, vraćao se kući pijan, nije ga bilo po dva-tri dana. Kad bih mu prigovorila, izbijale su svađe i tuče. Zbog njegovih batina sam imala operaciju ispod oka, jer me je gađao plastičnom flašom koja je bila puna – izjavila je pre nekoliko godina Ksenija.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

IZVOR: Blic / Telegraf

FOTO: ATA images