Objava Nike Tošić SVET NOVINE SVET PORTAL
Svet

May 27, 2024 15:04

By

Oglasila se Nika u jeku mamine i tatine rasprave: Da li je ovim pokazla čiju stranu drži? VIDEO

Objava Nike Tošić hrabra je

Objava Nike Tošić u jeku rasprave poznatih roditelja mnoge je ostavila bez teskta a neki su čak i rekli da je ovim indirektno rekla kome drži stranu. Duško Tošić juče je prvi put izneo detalje razvoda sa pevačicom Jelenom Karleušom, koja je još uvek njegova zakonita supruga. Popularni sportista se u razgovoru za Kurir posle dužeg vremena osvrnuo se na odnos sa još uvek zakonitom suprugom.

Objava Nike Tošić – Ćerkica sve dobro podnosi

– Preko advokata pokušavamo da se dogovorimo oko sporazumnog razvoda braka. Na tu temu održali smo nekoliko sastanaka, koji su se, nažalost, završili neuspešno.

Pročitajte Nikad iskreniji – Duško Tošić pokušava da se razvede na lep način

I dalje pokušavam da izbegnem razvod po tužbi, jer bi to bilo traumatično iskustvo za sve nas, naročito za našu decu. Nadam se da ćemo se u narednom periodu sporazumno dogovoriti oko razvoda braka, što je u interesu svih – otkrio je.

Objava Nike Tošić SVET NOVINE SVET PORTAL

Foto: ATA images

Razvod Tošića i Karleuše u jeku priča je već duži vremenski period a još uvek zakoniti suprug pevačice i fudbalski menadžer posle 4 godine medijske tišine, spreman je da progovori na ovu temu, te je u svom Instagram storiju napisao:

Pročitajte Konačno zajednički odmor – Duško i Jelena uživaju na jahti uz romatičnu večeru i piće FOTO

– Pošto vidim mnogo laži sa druge strane… Nisam se oglašavao 4 godine povodom svog privatnog života, zbog toga što smatram da sam iznad svake situacije, ali sve ima svoje granice, moja tolerancija se polako približava kraju. Uskoro ću dati svoju verziju, ali plašim se da će mediji morati dve godine da se bave time.

Naravno Jelena nije ostala dužna pa je i ona objavila svoju stranu priče…

Objava Nike Tošić SVET NOVINE SVET PORTAL

Instagram

Instagram

– Dok spavam sa mojom decom u sobi, “druga strana” (kako me naziva) piše storije sa privatne žurke. Mora da je baš luda žurka kad je zaboravio da je juče davao “ekskluzivu” novinarki koja je pisala da je homo****ualac i da ga tuku na splavovima, koja mu je blatila porodicu godinama… Kada je reč o ovoj pretnji medijima koju je napisao, moram da kažem da kontinuirano trpim pretnje te vrste godinama, praćenje, prisluškivanje, ucene, uvrede, fizičke napade, itd. Zamolila bih “drugu stranu” mada ovde postoji samo jedna NAŠA i tužna strana, da umesto da nas dodatno bruka u medijima (zar nije bilo dovolino bruke za 3 života) konačno odgovori na predloge sporazumnog razoda na koji čekam 5 godina. To je sve što treba da uradi umesto da preti majci svoje dece javno, koja je za njega i zbog njega milion puta stala u odbranu.

Objava Nike Tošić pokazala samo jedno

U jeku ove rasprave, objava Nike Tošić pokazala je da njihova mezimica dobro podnosi tešku situaciju u kojoj se nalazi cela porodica, što možete pogledati OVDE.

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram