Duško Tošić o razvodu od Jelene Karleuše svet novine svet portal
Svet

May 26, 2024 13:00

By

Nikad iskreniji: Duško Tošić pokušava da se razvede na lep način, a tužba je poslednje rešenje

Duško Tošić o razvodu od Jelene Karleuše progovorio po prvi put

O razvodu Jelene Karleuše i Duška Tošića često se spekulisalo u javnosti. Bivši fudbaler je sada odlučio da po prvi put progovori o razvodu od poznate pevačice.

Duško Tošić o razvodu od Jelene Karleuše svet novine svet portal

Instagram

Duško Tošić o razvodu od Jelene Karleuše govorio po prvi put

“Preko advokata pokušavamo da se dogovorimo oko sporazumnog razvoda braka. Na tu temu održali smo nekoliko sastanaka, koji su se, nažalost, završili neuspešno. I dalje pokušavam da izbegnem razvod po tužbi, jer bi to bilo traumatično iskustvo za sve nas, naročito za našu decu. Nadam se da ćemo se u narednom periodu sporazumno dogovoriti oko razvoda braka, što je u interesu svih”, otkrio je Duško Tošić za Kurir.

Nekadašnji fudbaler Duško Tošić o razvodu od Jelene Karleuše je prvi put javno progovorio. Do sada se nije oglašavao o ovoj temi.

Sa druge strane, Jelena Karleuša je u intervjuima koje je davala za medije u više navrata isticala da da sa suprugom komunicira isključivo preko advokata.

Duško Tošić o razvodu od Jelene Karleuše svet novine svet portal

Ivan Vučičević

Jelena je rekla da su ona i Duško i dalje u braku i da žive zajedno.

“Ljudi su u šoku kad kažem da smo mi u braku! Svi su mislili da smo se mi razveli, ali eto nismo. Svi misle da ne živimo zajedno, a evo živimo, situacija je očajna jako dugo jer nisam neko ko laže.”

Pročitajte Duško Tošić poklonio majci najlepšu kuću u Orlovatu – Poseduje skoro sve što i vila na Dedinju (foto)

Bivši srpski reprezentativac trenutno boravi u Istanbulu gde je godinama uspešno igrao za tamošnji Bešiktaš.

Duško Tošić o razvodu od Jelene Karleuše svet novine svet portal

Rajko Ristić

Duško je ovih dana u centru medijske pažnje zbog poruka koje je slao pevačici Severini, a koje je njegova još uvek zakonita supruga Jelena objavila na svom facebook profilu. Nakon toga, Duško se oglasio i objasnio zbog čega je kontaktirao Severinu:

“Kupio sam nedavno jahtu koja je parkirana na Bosforu i hteo sam da napravim proslavu povodom toga, a moji drugari iz ”Whats up” grupe su predlozili da nam Severina peva. Eto, to to je razlog mog kontakta”, rekao je Tošić za Kurir.

AUTOR: Svet

FOTO: ATA images, Instagram. Ivan Vučićević, Rajko Ristić