Sestra Snežane Đurišić svet portal svet
Svet

June 17, 2024 10:15

By

Ovoj ženi je Snežana Đurišić rasturila brak? Da je sve bilo savršeno do razvoda ne bi ni došlo, tvrdi pevačica

Sestra Snežane Đurišić razvela se, zet za sve krivi pevačicu

Snežana Đurišić od početka svoje karijere važila je za ozbiljnu pevačicu, te se čini da se za njeno ime nikada nisu vezivali skandali. Međutim, jedan tekst iz prošlosti otkriva da ipak nije tako.

Sestra Snežane Đurišić napustila je muža 1994. godine, koji se tada obratio medijima u kojima je za razvod od supruge okrivio pevačicu.

Sestra Snežane Đurišić svet portal svet

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Sestra Snežane Đurišić odselila se u Ameriku

Snežanin zet, Žika Živanović, tvrdio je da je Snežana u sve umešana i da je upravo njena ideja bila da njegova tada još uvek zakonita supruga Mira ode u Ameriku i tamo odvede njihovog maloletnog sina.

– Prevarili su me. Odveli su mi ženu i dete u Čikago. Prošle godine dogovorio sam se da Mira i Milan krenu sa Snežanom u Ameriku, a da im se ja posle dva meseca pridružim, kada dobijem vizu. Žena i sin imali su vizu na tri meseca, međutim, odmah po sletanju u Cirih, Snežana im je preko svojih veza sredila vizu za još tri meseca. Maloletno dete su uspeli da odvedu pomoću lažnog potpisa, a saznajem da je Snežana pribavila “umrlicu oca”! Zamislite, proglasila me je mrtvim, kako bi bez mog odobrenja odvela dete – govorio je Žika 1994. godine.

Sestra Snežane Đurišić svet portal svet

Snežanin partenr Vanja u društvu njene sestre / Rajko Ristić

U početku Žika nije sumnjao da mu se nešto radi iza leđa. Ali, vrlo brzo Snežanina sestra mu je saopštila da i ne treba da dolazi, jer ona pokreće brakorazvodnu parnicu. Tada je u Žikinom životu nastao lom. Adresu u Čikagu nije znao.

Na njegove telefonske pozive niko nije odgovarao. Ili su mu spuštali slušalicu, ili su Snežanina deca odgovarala da su Mira i Milan u prodavnici, školi, poslu ili na Floridi, pisale su tada TV Novosti.

Pročitajte Snežana Đurišić progovorila o odnosu sa zetom, ne krije da joj održao lekciju – Slušaj ti, nemoj ženu

– Najgore mi je što ne mogu da čujem dete, da mu pošaljem poklon. U ovom trenutku razvod uopšte nije važan, jedina briga mi je sin. Ne mogu da se pomirim sa tim da sada nije sa mnom na Adi, da se ne šeta beogradskim ulicama, da ne idemo na picu i roštilj na Čuburi pored Hrama, gde imamo kuću.

Čuo sam da je Milan smešten u neku crkvu i da tamo provodi vreme. Tamo ide u školu, a majka za to vreme radi. Nije u stanju da stalno bude sa njim. Vide se tek preko vikenda. To me strašno boli – tvrdio je tada Žika, taksista iz Beograda, što je Snežana oštro demantovala.

Sestra Snežane Đurišić svet portal svet

Antonio Ahel/ATAImages.

– Ne dozvoljavam da se moje ime dovede u vezu sa tim čovekom – bila je izričita Snežana iz Čikaga – Ja nisam advokat i ne mešam se u njihov brak. Da je sve bilo savršeno, sigurno ne bi došlo do ovog. Istina, on ih nije fizički zlostavljao, ali ih je maltretirao i izbacivao napolje iz kuće. Svaki brak je priča za sebe, a ovaj je već završen- rekla je tad Snežana Đurišić.

 

AUTOR: SVET

IZVOR: NPORTAL

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES