Nekretnine Nade Topčagić svet novine svet portal
Svet

June 16, 2024 13:00

By

Zar je pevačica koju narod obožava ovo zaslužila? Nada Topčagić mora da se odrekne kuće

Nekretnine Nade Topčagić nisu tajna

Nada Topčagić pre manje od tri meseca završila je u bolnici zbog jakih bolova u stomaku. Zadržana je na ispitivanjima, a nakon izlaska proredila je nastupe i sa suprugom Zlatkom otišla u vikendicu na Tari da se odmori i oporavi koliko može.

Nekretnine Nade Topčagić svet novine svet portal

Rajko Ristić

Nekretnine Nade Topčagić – Pevačica otkrila detalje prodaje kuće na moru

Pevačica se nedavno požalila i na finansije, kaže da nastupa ima sve manje, pa je zato rešila da proda kuću u Crnoj Gori. Ali, ni to ne ide kako je zamislila. Pevači su svojevremeno za tu kamenu vilu na obali nudili pravo bogatstvo, međutim situacija se promenila.

“Da se razumemo, nisam bila za prodaju kuće, ali kako su mi Rusi došli do ulaznih vrata i sagradili zid, bila sam prinuđena. I taman kad sam odlučila da je prodam, Rusi su pobegli. Niti grade, niti kupuju, niti plaćaju milione kao pre tri godine. Tako da ništa od miliona koje sam mogla da dobijem. A taman sam planirala da od tog novca kupim neke nekretnine koje bih izdavala. Od tog novca bismo živeli moja deca i ja. Međutim sve je propalo.

Ja tu kuću imam punih 38 godina. Mnogo sam uložila u nju, a sada je kriza. Iskreno, ne znam ni šta bih radila sa tim parama od prodaje. Kriza je, nema ni posla, teško se živi, nisam sigurna da li bih opet kupovala neke nekretnine. Znam samo da nikada ne bih kupovala u Beogradu, gde kupuju moje kolege estradnjaci. Nije to za mene. Ako mi verujete, više ni moja planina Tara nije kao pre, ovde svi beže od mene jer dolazim iz Beograda”, žali se Nada.

Nekretnine Nade Topčagić svet novine svet portal

Foto: Bojan Vuković

Nekretnine Nade Topčagić nisu tajna i poznato je da pevačica u svom vlasništvu poseduje nekoliko kuća. Najdraža joj je upravo vikendica na Tari gde ona obožava da provodi vreme posebno tokom letnjih vrućina.

AUTOR: Svet

FOTO: Rajko Ristić, Bojan Vuković