Zdravstveno stanje Nade Topčagić svet portal svet
Svet

March 25, 2024 09:06

By

Imali su velike planove, a onda je odjednom sve krenulo po zlu: Muž Nade Topčagić otkrio šta se dešava s pevačicom

Zdravstveno stanje Nade Topčagić zabrinulo sve

Pevačica Nada Topčagić sinoć je završila u Urgentnom centru zbog jakih bolova u stomaku, a potom je i zadržana u bolnici. Mnogi su se zabrinuli za zdravstveno stanje Nade Topčagić a među njima je i njena dugogodišnja prijateljica i koleginica Zorica Marković.

Zdravstveno stanje Nade Topčagić svet portal svet

Bojan Vuković

– U šoku sam! Ne znam trenutno što je u Urgentnom, a danima unazad smo se dogovarale da peva u mojoj kafani, ali se u poslednje vreme žalila na želudac. Možda je to bilo nešto prolazno, ne znam, uglavnom… Zlatko slomio ruku, ja slomila ruku i kažem: “Pa šta se ovo dešava?!” Nadu boli želudac… Možda je to bilo prolaznog karaktera. Moram da se čujem sa njim – navela je Zorica za Pink otkrivajući da su ona i Nada imale velike planove, ali je sve odjednom krenulo po zlu.

Zdravstveno stanje Nade Topčagić i dalje neizvesno

Pevačica se, kako tvrdi i njen suprug Zlatko, u poslednje vreme često žalila na bolove u predelu stomaka, ali još uvek nije utvrđeno od čega su nastali.

Zdravstveno stanje Nade Topčagić svet portal svet

Ata images

On se za srpske medije oglasio vidno zabrinut, međutim veruje i nada se da će sve biti u najboljem redu, te da je u pitanju nešto prolaznog karaktera. Kako kaže, još uvek ne zna šta je tačno u pitanju.

Pročitajte Devojko, to je tvoja realnost – Ni suza, ni utehe, Melina ćerku sasekla rečima

– Sinoć je primljena u Urgentni, ne znamo ni mi šta je tačno. Žalila se na bolove u stomaku, zbog čega su odlučili da je zadrže u bolnici, kako bi obavili detaljne preglede. Čekamo rezultate – rekao je pevačicin suprug Zlatko, koji se kasnije ponovo oglasio.

Zdravstveno stanje Nade Topčagić svet portal svet

Ivan Vučićević

– Čuo sam se sad, pre pet minuta sa njom, nije toliko loše. Sutra ću imati više informacija, sada sam sa decom, dobro je. Da ne pretpostavljam ja šta je u pitanju, kada stignu rezultati pričaćemo o tome – izjavio je Zlatko za Pink delimično otkrivajući kakvo je zdravstveno stanje Nade Topčagić i kako se pevačica trenutno oseća.

AUTOR: SVET

IZVOR: pink.rs

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ, IVAN VUČIĆEVIĆ, ATA IMAGES