Muž Nade Topčagić svet portal svet
Svet

February 7, 2024 18:15

By

Suprug Nade Topčagić teško povređen: Policiji rekao da ga je ona gurnula, oglasila se i pevačica

Muž Nade Topčagić povređen na Tari, mora na operaciju

Pevačica Nada Topčagić svaki slobodan trenutak koristi kako bi vreme provela u svojoj vikendici na Tari, pa je i sad trenutno tamo. Nažalost, ovaj put ne uživa u lepotama ove planine, već vreme provodi po lekarskim ordinacijama. Razlog za to povreda koju je od pada zadobio Zlatko, muž Nade Topčagić koji će zbog iste morati na operaciju.

Muž Nade Topčagić svet portal svet

Ata images

– Toliko posla imamo oko kuće, uživam tek kada sam u hotelu. Ovako ne mogu da se opustim, moram mnogo da radim, da sređujem. Došli smo pre pet dana, a odmah uveče je imao nezgodu. Ja sam mu kao neka ptica zloslutnica sve vreme govorila: “Nemoj da ideš oko kuće, ima puno leda”. Bili smo u komšiluku da popijemo kafu, a kada smo se vratili, otišao je da zatvori kapiju. Tvrdio je da nema leda, ali ga je ipak bilo i pao je. Zdrobio je zglob desne ruke – otkrila je Nada za Informer, uz konstataciju da povreda uopšte nije bezazlena.

Pročitajte Strašno je gledati kako gubiš dete – Nada Topčagić u suzama zbog sina, ne da nikome da joj priđe 

– Bukvalno bi bolje bilo da je slomio ruku, ali ne, zdrobio je. Otišli smo kod doktora da mu pruže prvu pomoć, nisam znala ni koje su procedure. Čekala sam dva i po sata policiju. Snimio je zglob, a onda su nam rekli da moramo da idemo u Užice – ispričala je pevačica, a razgovor se šaljivo ubacio i muž Nade Topčagić koji je otkrio šta se dogodilo po dolasku policije.

Muž Nade Topčagić svet portal svet

Ata images

– Pitala me je policija: “Kako ste se povredili?”, a ja sam im rekao: “Nada me je gurnula” – rekao je Zlatko kroz smeh.

Topčagićeva kaže da je povreda ozbiljna, te da Zlatko neće moći da reši problem bez operacije.

Pročitajte Nada Topčagić posle posete plastičnom hirurgu izgleda 15 godina mlađe

– Otišao je kod nekog dede koji namešta zglobove na Mokru goru, tako da mu je sada zavezana ruka, ali će verovatno biti potrebna operacija. Poslala sam fotografiju jednom prijatelju ortopedu koji radi na VMA, rekao mi je otvoreno: “To je vrlo za*ebana povreda, moraće da ide na operaciju”.

AUTOR: SVET

IZVOR: INFORMER

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM