Odnos Jelene Karleuše i Severine svet novine svet portal
Svet

May 25, 2024 13:00

By

JK nije ni slutila: Ove poruke je Severini slao Duško Tošić, a ona ih obelodanila

Odnos Jelene Karleuše i Severine nije dobar

Ovih dana mediji bruje o odnosu Jelene Karleuše i Severine. Poznate pevačice već neko vreme ne komuniciraju i na društvenim mrežama se prozivaju, a sada su u sve umešale i Duška Tošića.

Odnos Jelene Karleuše i Severine svet novine svet portal

Ata images

Odnos Jelene Karleuše i Severine se nije poboljšao

Nakon što je Jelena Karleuša javno rekla šta misli o Severini, ona joj se putem Instagrama obratila šokantnom porukom, te joj poslala i prepiske sa Jeleninim i dalje zakonitim mužem Duškom Tošićem.

Sudeći prema porukama koje su isplivale u javnost, a koje je na svom Fejsbuk nalogu objavila upravo Karleuša, bivši fudbaler je u više navrata slao poruke Severini koja mu je na iste odgovorila u strogom tonu.

Severina je verovatno pokušala da isprovocira Karleušu time što joj je poslala privatnu prepisku sa njenim, još uvek zakonitim suprugom Duškom Tošićem, iz koje se može zaključiti da je bivši fudbaler pokušao da flertuje sa Severinom, za šta ona nije bila zainteresovana.

Odnos Jelene Karleuše i Severine svet novine svet portal

Facebook Jelena Karleuša

“Kako si Seve? U Beogradu si? Pa upoznaćemo se, negde na kafi! Radi li se? Haha, pa moram početi od nečeg. Nisam baš kreativan, jel?”, glasile su neke od Tošićevih poruka, a Severina mu je u jednom momentu iznervirano odgovorila:

“Oprostite, ali ne razumem šta hoćete? Mi nismo poznanici, a kamoli prijatelji. Ako ste ovako navikli da pišete ženama, nisam od tih i nemojte mi pisati”, uzvratila je Seve, na šta je Tošić odgovorio sa: “Okej!”

Odnos Jelene Karleuše i Severine svet novine svet portal

Facebook Jelena Karleuša

Odnos Jelene Karleuše i Severine već duže vreme je nestabilan, iako se svojevremeno pisalo da su se pomirile i to nakon što su se srele u jedn0m elitnom restoranu u Beogradu gde je Severina pevala. Karleuša je sa svojim društvom uživala u hitovima hrvatske pevačice, pa se smatralo da je tim postupkom pokazala da su sve nesuglasice između njih dve rešene.

Pročitajte Duško Tošić ovog dečaka nikad nije zaboravio – U srcu i dalje nosi uspomenu na njega (foto)

“Najveće iznenađenje je bilo kada se pojavila JK. Pošto je bila obučena u dugu neon zelenu haljinu, privukla je pažnju svih prisutnih. Ona je sa svojim društvom sela za jedan od centralnih stolova. Bila je baš vesela, sve vreme je đuskala i pevala Severinine stare pesme”, rekao je tad izvor za Kurir i dodao da je te večeri došlo do preokreta i pomirenja.

“Kada je završila sa nastupom, Severina je prošla pored Karleušinog stola i pružila joj ruku. Jelena se osmehnula, pohvalila joj je stajling i rekla da odlično izgleda, nakon čega je i Seve uzvratila komplimente. Kratko je to trajalo, ali je bilo lepo videti da su razmirice iza njih.”

Odnos Jelene Karleuše i Severine svet novine svet portal

ATA/IMAGES

Nakon što se našao u centru pažnje javnosti zbog poruka koje su se pojavile, Duško je odlučio da se oglasi. Kako je naveo, on je želeo da angažuje Severinu da peva na njegovoj jahti.

“Kupio sam nedavno jahtu koja je parkirana na Bosforu i hteo sam da napravim proslavu povodom toga, a moji drugari iz ”Whats up” grupe su predlozili da nam Severina peva. Eto, to to je razlog mog kontakta”, rekao je Duško za Kurir.

AUTOR: Svet

FOTO: ATA images, Instagram, facebook