Sestra Duška Tošića svet portal
Svet

January 29, 2024 17:00

By

Duško Tošić poklonio majci najlepšu kuću u Orlovatu: Poseduje skoro sve što i vila na Dedinju (foto)

Kuća Duška Tošića u Orlovatu je prelepa

Duško Tošić iza sebe ima uspešnu fudbalsku karijeru, a posle karijere igrača suprug Jelene Karleuše i dalje je ostao u fudbalskim vodama, a trenutno važi za jednog od najboljih srpskih fudbalskih menadžera. S obzirom na to da je karijeru gradio po celom svetu, od Nemačke, Kine, do Turske, bivši srpski reprezentativac je imao i unosne ugovore, koji su podrazumevali dosta novca, koji je on pametno investirao. Jedna od odličnih investicija je svakako kuća na Dedinju. No, više od  velelepne vile pažnju izaziva kuća Duška Tošića u Orlovatu nadomak Zrenjanina.

 

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dusko Tosic (@duskotosic)

Iako danas ima sve što poželi, luksuznu vilu na Dedinju, skupoceni automobil, letuje u najboljim hotelima, Duško nije zaboravio svoje korene, a u prilog tome govori činjenica da slobodno vreme najradije provodi u rodnom selu.

Kuća Duška Tošića u Orlovatu izgrađena za majku

Duško je kuću koja se nalazi na kraju sela izgradio za svoju majku, međutim ona ne želi da se preseli u nju, jer joj je i ona stara, kako kaže, sasvim odgovarajuća. Iako kuća Duška Tošića u Orlovatu poseduje i više nego što je potrebno jednoj porodici, njegova majka Nikoleta vreme provodi u njihovoj staroj kuću u kojoj je fudbaler i odrastao.

 

Kuća Duška Tošića u Orlovatu svet portal svet

Youtube printscreen

A, kako meštani Orlovata tvrde, čak i Duško više voli da provodi vreme u domu u kome je odrastao, jer ga za njega vezuju brojne lepe uspomene. Oni kažu i njegove ćerke Atina i Nika često posećuju baku, te da su naročito volele kod nje da borave kad su bile male, jer je Nikoleta oduvek imala brojne životinje sa kojim su se Karleušine naslednice rado igrale.

Kuća Duška Tošića u Orlovatu svet portal svet

Instagram printscreen

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM