Brak Slobode i Vojina svet novine svet portal
Svet

June 16, 2024 19:30

By

Put svake majke težak je: Sloboda Mićalović otkriva da se mnogo toga promenilo, Vojin ćutke prihvatio SVE

Ćerke Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića izrasle su u prave lepotice

Vojin Ćetković i Sloboda Mićalović više od deceniju i po uživaju u ljubavi i gaje skladan odnos. Svoju intimu čuvaju daleko od očiju javnosti i u medije istupaju samo kada imaju neke nove poslovne angažmane o kojima žele da govore. Kao kruna njihove ljubavi 2010. godine na svet su stigle bliznakinje čarobnih imena,

Ćerke Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića svet novine svet portal

ATA/IMAGES

.

 

Ćerke Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića sebe ne vide u glumačkim vodama

Glumački par je relativno skoro odlučio da predstavi decu, a i sada tek sporadično objavljuju njihove fotografije. Ćerke Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića izrasle su u prelepe četrnaestogodišnje devojčice.

Nijedna od njih za sada nije odlučila da pođe stopama poznatih roditelja. Jedna od njih bavi se rukometom, dok je druga ćerka Slobode i Vojina plesačica modernog plesa.

“Mojoj deci je sve to interesantno. Način na koji one kada odgledaju predstavu ili film, analiziraju sve to, ja se zbunim. Ja u tim godinama, iako mi je tata bio glumac, nisam imala pojma da tako rezonujem, ali ne vide sebe kao glumice” , rekla je Sloboda Mićalović nedavno.

“Sada su u nekoj novoj fazi. Bude se neke nove devojke u njima, neki karakteri, a to treba da se isprati, ali sam zadovoljna jako”, izjavila je glumica za “K1”.

Ćerke Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića svet novine svet portal

Foto: Ata images

Iako Sloboda i Vojin ćerke čuvaju od radoznalih pogleda, ponosna mama nije mogla a da ne podeli sliku svoje naslednice. Naime, glumica je na svom Instagram nalogu podelila sliku svoje ćerke Mile sa takmičenja u plesu na kome je učestvovala.

Pročitajte Njihov mali raj skriven od znatiželjnih pogleda – Ovde uživaju Sloboda i Vojin sa ćerkama (foto)

Mila je izrasla u pravu lepoticu, koja se za sada šminka samo za potrebe scenskog nastupa. Mnogi kažu da neverovatno liči na oca, ali je prelepi osmeh nasledila od majke. Najveću podršku iz prvih redova Mila je imala od svoje mame, koja je ćerku bodrila sa ponosom u očima i gromoglasnim pljeskom.

Ćerke Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića svet novine svet portal

Instagram printscreen

AUTOR: Svet

FOTO: ATA images, Instagram