Ćerke Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića svet novine svet portal
Svet

January 29, 2023 18:45

By

Nakon glasina o razvodu, Sloboda i Vojin imaju najlepši razlog za slavlje: Budi takvo neko čudo… FOTO

Ćerke Slobode i Vojina danas proslavljaju 13. rođendan

Vojin Ćetković i Sloboda Mićalović više od deceniju i po uživaju u ljubavi i gaje skladan odnos. Svoju intimu čuvaju daleko od očiju javnosti i u medije istupaju samo kada imaju neke nove poslovne angažmane o kojima žele da govore. Kao kruna njihove ljubavi 2010. godine na svet su stigle bliznakinje čarobnih imena, Vera i Mila.

Pročitajte: Sloboda Mićalović otkrila bolnu istinu o svom životu – Više nikog nemam

Ćerke Slobode i Vojina

Foto: Ata images

Nedavno su kružile priče da je glumački par pred razvodom oni to nisu niti demantovali niti potvrdili, a sada se popularna glumica oglasila na Instagramu jer ima poseban razlog za slavlje. Naime, ćerke Slobode i Vojina danas će sa rođendanske torte oduvati 13 svećica. Vera i Mila Ćetković izrasle su u prelepe mlade devojke koje za sada nemaju namere da krenu putem uspešnih roditelja, već uživaju u svakom novom danu bezbrižnog detinjstva.

– Zato leti. Sanjaj. Trči. Stvaraj zoru kad je veče. Nek od tebe život uči da se peni i da teče. Budi takvo neko čudo što ne ume ništa malo, pa kad kreneš – kreni ludo, ustreptalo, radoznalo – napisala je Sloboda Mićalović na svom Instagram profilu u čestitki ćerkama.

Pročitajte: Sloboda Mićalović hitno primljena u bolnicu- svi se mole za njeno ozdravljenje FOTO

Čestitkama se pridružila i ponosna tetka, Dragana Mićalović koja ne krije koliko je vezana za ćerke Slobode i Vojina i da svaki slobodan trenutak koristi da ga provede kvalitetno sa devojčicama.

Pročitajte: U ovom skromnom domu odrastala je Sloboda Mićalović – Jedan detalj će vas oduševiti FOTO

Ćerke Slobode i Vojina

Foto: Instagram

Govoreći o deci lepa glumica je nedavno otkrila da je Vojinova ideja bila da se Vera i Mila ne pojavljuju u javnosti baš iz razloga jer su deca javnih ličnosti što im stvara dodatan pritisak:

Vojinova je ideja bila da ih sklonimo uslovno rečeno, ne iz tog razloga da ih ljudi ne bi videli, deca kao i svaka druga deca, nema ništa sad tu posebno u njima, ali jednostavno nismo hteli da im namećemo da moraju da nose i naš život, što je neminovno i što uglavnom ne donosi baš tako lepe stvari. Njima druga deca znaju da kažu ‘aha, to je tako jer su vam mama i tata to i to’, kako to obično biva. Nismo hteli da prerano ulaze u taj svet jer nije bilo potrebe, male su, ništa im ne znači – rekla je glumica voditeljki Mariji Kilibardi.

AUTOR: SVET

FOTO: Ata images