Stav Slobode Mićalović svet portal
Svet

November 2, 2022 09:20

By

Sloboda više ne krije ćerke: Izrasle su u prelepe devojke, a jedna od njih je njena kopija FOTO

Ćerke Slobode Mićalović izrasle su u prave lepotice

Glumica Sloboda Mićalović već godinama izbegava da govori o privatnom životu, a naročito je izbegavala javno da eksponira svoje ćerke.

Ipak, kako su Mila i Vera već dovoljno porasle i postale svesne posla kojim se njihovi roditelji bave, glumica je odluku o tome da li žele da se pojavljuju s njom i Vojinom na javnim događajima, prepustila njima.

A, ako je suditi po tome što su se sinoć, ruku pod ruku sa majkom, prošetale crvenim tepihom, na premijeri filma “Čudotvorac tumanski”, ovim lepim tinejdžarkama ne smeta slava i popularnost roditelja.

Pročitajte: Raznežićete se kada vidite šta je Sloboda Mićalović rekla o ćerkama – A, evo u kakvom raju uživa s njima

Ata images

Ćerke Slobode Mićalović su srećne i nasmejane pravile društvo poznatoj majci. A, da se odlično snalaze na crvenom tepihu moglo se videti i po tome što su opušteno pozirale fotoreporterima.

Iako su naslednice veoma uspešnih i popularnih roditelja, Mila i Vera, nijednog trenutka ne odaju utisak da se po nečemu razlikuju od svojih vršnjakinja.

Naprotiv, na premijeru filma došle su u opuštenom, tinejdž izdanju, prilagođenom njihovim godinama.

Pročitajte: Ona je bila klinka, a on zauzet – Ovako su se upoznali i zavoleli Sloboda i Vojin 

Ata images

Oni koji su sinoć prvi put ugledali ćerke Slobode Mićalović, nisu mogli a da ne primete da je jedna od njih majčina kopija, a druga kopija njene sestre, a njihove tetke, Dragane Mićalović.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES