Ime Slobode Mićalović svet novine svet portal
stegla srce

June 25, 2022 10:00

By

Sloboda Mićalović progovorila o odluci koja joj je promenila život iz korena: Moje ćerke moraju da se naviknu..

Odluka Slobode Mićalović nije bila nimalo laka

Sloboda Mićalović važi za jednu od najtalentovanijih glumica na našoj javnoj sceni. Pored brojnih predstava, serija i filmova koje su obeležile njenu karijeru, Sloboda ima i skladan brak sa kolegom Vojinom Ćetkovićem sa kojim je dobila dve preslatke ćerkice.

Odluka Slobode Mićalović je sve iznenadila

Budući da je zbog snimanja često van zemlje, odluka Slobode Mićalović nije bila nimalo laka ‒ poznata glumica otkrila je kako su njena deca, bliznakinje Vera i Mila prihvatile činjenicu da mama zbog posla odsustvuje od kuće.

Pročitajte: Nisu više klinke – Sloboda Mićalović konačno pokazala kako izgledaju njene ćerke

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sloboda Micalovic (@sloboda_micalovic_boba)

‒ Teško mi pada kada snimam i u Srbiji, van Beograda, jer nisam sa decom, ali moj život su i posao i porodica. Odavno sam shvatila da je to čergarski život i moja deca na to moraju da se naviknu. Naravno, ne bih volela da non-stop snimam u inostranstvu i da nemam vremena za ćerke, porodicu i pozorište, za moj posao u Srbiji. Ali, prijaju mi povremeni izleti u druge kulture i predele. To mi je izazov. Svi mi glumci vapimo za izazovima i malo nam je tržište naše zemlje. Najvažnije je usuditi se da se otisneš dalje, a ja sam se usudila i to iskustvo bilo je divno – ispričala je Sloboda.

FOTO: INSTAGRAM