Brak Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića svet portal
Svet

February 17, 2024 15:45

By

Njihov mali raj skriven od znatiželjnih pogleda: Ovde uživaju Sloboda i Vojin sa ćerkama (foto)

Vikendica Vojina i Slobode odiše lepotom i harmonijom

Ljubav Vojina Ćetkovića i Slobode Mićalović važi za jedan od najharmoničnijih na domaćoj sceni. Njihov odnos i prelepe ćerke bliznakinje često su tema medija, i svaki njihov korak se pomno prati.

Vikendica Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića

Ata images

Vikendica Vojina i Slobode je pravi raj za uživanje

Pre nekoliko godina, nedaleko od Novog Sada, u mestu Čortanovci, na Fruškoj gori popularni glumački par Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković sagradili su svoju oazu za uživanje.

Vikendica Vojina i Slobode nalazi se na brežuljku sa prelepim pogledom na Dunav. Imanje oko kuće je veoma prostrano, a na njemu se pored brojnog cveća i raznog voća posađeno i 60 čokota vinove loze.

Pročitajte Umesto Brene na binu izvela NJU – Prija bi bez nje bila niko i ništa, njoj je za sve zahvalna VIDEO

Glumcu je bilo veoma važno da njihov drugi dom bude u blizini reke, jer je strastveni ribolovac. A, baš na Ćetkovićevom imanju se okupljaju brojni pecaroši, među kojima je i proslavljeni odbojkaš Vanja Grbić.

Vikendica Vojina i Slobode svet portal

Instagram

Vikendica Vojina i Slobode mesto je na kome uživaju i njihove brojne kolege, a Slobodina sestra Dragana Mićalović, kao i glumica Nataša Ninković su im najčešći gosti. i upravo zahvaljujući njima imamo priliku da vidimo kako izgleda dom popularnog glumačkog para.

Pročitajte U ovom skromnom domu odrastala je Sloboda Mićalović – Jedan detalj će vas oduševiti FOTO 

Njihovo parče raja tik uz obalu Dunava nudi mir, čist vazduh i okruženo je prirodom. Takođe, jasno je da Sloboda uživa u čarima dvorišta vikendice, u kojem se nalazi i bazen.

Vikendica Vojina i Slobode svet portal

Instagram

I dok smo spoljašnjost najlepše vikendice u Čortanovcima već videli i ranije, kako izgleda njena unutrašnjost Sloboda je pokazala jednom prilikom.

Vikendica Vojina i Slobode svet portal

Instagram

Iako je objavila samo jedan delić dnevne sobe, ne može a da se ne primeti da je glumica vodila računa o svakom detalju dok je uređivala svoju kuću za uživanje.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images, Instagram