Izjava Sanje Marinkovićsvet portal svet
Svet

April 17, 2024 17:00

By

Sanja Marinković bez trunke šminke je pravo iznenađenje: Voditeljka pokazala kako izgleda kada se kamere ugase

Sanja Marinković bez šminke izgleda jednako dobro

Sanja Marinković godinama je jedno od najpoznatijih TV lica, a u retkim situacijama imamo prilike da vidimo kako ona izgleda kada se ugase reflektori. Naime, iako je u većini slučajeva javnost može videti doteranu, sa scenskom šminkom i u elegantnim toaletama u kojima vodi emisiju, Sanja povremeno na svojim društvenim mrežama pokaže da nije sve onako kako izgleda putem malih ekrana. Sanja Marinković bez šminke pokazala je kako izgleda i utisak je i više nego dobar…

Sanja Marinković bez šminke svet novine svet portal

Foto: Ivan Vučićević

Sanja Marinković bez šminke, čak i lepša

Jednom prilikom isplivala je fotografija iz šminkernice gde smo videli kako da je Sanja Marinković bez šminke čak i lepša. Takođe, Sanja je svojevremeno podelila snimak sa peškirom na glavi, a pratioci su takođe imali prilike da vide kako izgleda pre nego što se dotera.

Pročitajte Priznajem, ne volim je, imam samo jednu želju – Gudeljeva sestra prvi put progovorila za srpske medije

Podsetimo, Sanja je na početku karijere radila kao novinar informativnog programa, a na RTS- u je vodila jutarnji program.

Sanja Marinković bez šminke svet novine svet portal

Instagram

Sanja Marinković bez šminke oduševila, kolege su joj ranije ovo zamerale

– Radila sam u informativi, vodila sam vesti u jutarnjem programu, a kasnije sam radila reportaže jutarnjeg programa, a onda sam i vodila jutarnji program jedno četiri, pet godina.

Pročitajte Borila se za ljubav i njega, ali je ostala sama – Sanja Marinković dotučena FOTO

– Kada je došlo do smene vlasti i kada sam ja bila voditelj počeli su mnogo toga da mi zameraju.

Sanja Marinković bez šminke svet novine svet portal

Instagram

– Najviše da se mnogo smejem u jutarnjem programu, jer tadašnji urednici su smatrali da jutarnji program nacionalne televizije mora da vodi neko ko je ozbiljan, ko nema taj osmeh kad se upali crvena lampica. To im je smetalo. Smetale su im i moje godine, to što sam mlada, moj obim grudi, moj dekolte… Svašta im je smetalo i videla sam da to više nije dovoljno dobra atmosfera za mene – rekla je Sanja nedavno za “Blic Tv”.

AUTOR: SVET

IZVOR: BLIC

FOTO: ATA images