Prijateljstvo Sanje Marinković i Vesne Dedić
Svet

November 27, 2022 15:00

By

Oči u oči posle toliko godina, mržnja je sve veća: Vesna Dedić jednim potezom oduvala Sanju Marinković

Prijateljstvo Vesne Dedić i Sanje Marinković puklo je pre dve godine

Nekada nerazdvojne prijateljice i saradnice Sanja Marinković i Vesna Dedić pre dve godine prekinule su svaki kontakt uz teške reči, a razlog zbog kog je puklo prijateljstvo Vesne Dedić i Sanje Marinković ni danas nije poznat javnosti. Da nema naznaka ka pomirenju, mogli smo primetiti i na nedavno održanoj prestižnoj žurki u čast obeležavanja 28. rođendana “Naxi” radija.

Pročitajte: Ostavila ga jer nije bio dobar otac i muž – Čovek kome je Vesna Dedić rodila ćerku je dobro poznat javnosti

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Naxi Radio (@naxiradio)

Nakon što je prošlo već dosta vremena otkako svađa Vesne Dedić i Sanje Marinković nije tema u javnosti, dve zaraćene voditeljke pojavile su se na pomenutoj žurci i tamo podgrejale stari plamen rata. Najpre je na događaj stigla Sanja u pratnji nekoliko drugarica i koleginica, da bi među zvanicama koje su među poslednjim stigle na žurku stigla Vesna Dedić. Međutim, baš dok je Vesna pristizala par metara od nje Sanja je izašla kako bi dala izjavu za jednu televiziju pa su se na prilično praznom hodniku našle oči u oči.

Pročitajte: Prijateljstvo Vesne Dedić i Sanje Marinković puklo – Dok se Sanja borila za život Vesna je zvala Hitnu, a sad joj ne kaže ni zdravo

Prijateljstvo Vesne Dedić i Sanje Marinković

Foto: Instagram

 

Prijateljstvo Vesne Dedić i Sanje Marinković i njihove rasprave očigledno još uvek nisu stvar prošlosti, niti će po svoj prilici ikada biti. Hladnokrvno su prošle jedna pored druge, a Vesna nije imala nikakav komentar dok se Sanja pravila da je previše okupirana davanjem izjave. Organizatori događaja kao da su bili svesni do kakve situacije bi moglo da dođe, pa su dve voditeljke smestili na potpuno dva različita kraja svečane sale.

Pročitajte: RASPLET! Sanja moli Vesnu Dedić za OPROŠTAJ!

Prijateljstvo Vesne Dedić i Sanje Marinković

Foto: Instagram

Razlog zbog kojeg je nastala svađa Vesne Dedić i Sanje Marinković ujedno je veoma privatne ali i poslovne prirode. Vesna se samo jednom prilikom oglasila na tu temu i rekla da je Sanja u jednom trenutku ugrozila njen profesionalni integritet dok je trajala njena afera “kovid elita”. Međutim, svađa je nastala i bar godinu dana pre toga a razlozi su bili vrlo osetljive, privatne, ženske prirode.

AUTOR: SVET

IZVOR: Story.rs

FOTO: Rajko Ristić