Venčanje Šabanovog sina
Svet

18 новембра, 2022 10:15

Oči u oči posle toliko godina: Fotografije susreta Šabanovog prvog zeta i ćerke Sanele slomiće njegovu suprugu FOTO

Venčanje Šabanovog sina dogodilo se u septembru a nekoliko meseci kasnije detalji se i dalje prepričavaju. 

Venčanje Šabanovog sina Mihajla i njegove izabranice Marine okupila je celu estradu i dok su se svi sa setom prisećali pokojnog pevača, detalj koji je šokirao sve prisutne je dolazak bivšeg muža mladoženjine sestre Sanele Ivana Adžića na venčanje bivšeg šuraka.

Pročitajte: Lavina emocija, sreće i suza – Venčali se Mihajlo i Marina Šaulić, ushićena Ilda slučajno otkrila pol bebe (foto) 

Venčanje Šabanovog sina

Foto: ATA images

Naime, nekadašnji fudbaler Crvene zvezde prisustvovao je Mihajlovom veselju u pratnji nove supruge Lidije. Mnogi su komentarisali da Lidija koja se pojavila u cvetnoj dugoj haljini, osim što je plava i visoka, neodoljivo podseća na Ivanovu bivšu Sanelu. Ivan i Lidija su stigli ruku pod ruku, pokušavajući na sve načine da izbegnu fotografe, te su žurno ušli u salu hotela u kom se održavalo slavlje i ceremonija venčanja.

Pročitajte: Goca Šaulić izabrala devojku za sina – Evo ko je Marina i čime se bavi 

Venčanje Šabanovog sina

Foto: Rajko Ristić

Inače, Sanela je s Ivanom deset godina bila u braku, iz kojeg imaju sina Luku, fudbalera Anderlehta. Šaban je bio veoma vezan za Luku, neprestano ga podržavajući na putu ka sportskim uspesima i stalno je isticao koliko je ponosan na njega. Zanimljivo je da je i sam pevač u mladosti želeo da se posveti fudbalu, ali je na insistiranje strica ipak ušao u muzičke vode.

Podsećamo, Sanela je od 2011. u drugom braku s trenerom FK Partizan Zoranom Batom Mirković, s kojim ima i ćerkicu Unu.

Pročitajte: Koliko nula je potrebno za sreću – Svadba Šabanovog sina koštala je čitavo bogatstvo, neočekivano

Venčanje Šabanovog sina

Foto: Rajko Ristić

Venčanje Šabanovog sina okupilo poznate između ostalo i bivšu ljubav njegove ćerke Sanele – Šaulić voleo oba zeta

Da nije bio samo kralj narodne muzike, već i veliki gospodin, pokojni Šaban Šaulić je pokazao time što je uvek u superlativu govorio o zetovima, kako o sadašnjem Zoranu Mirkoviću, treneru Partizana, tako i o bivšem Ivanu Adžiću, fudbaleru Crvene zvezde.

– Bata je predivan čovek. Imao sam priliku da se s njim družim u nekoliko navrata i nemam zamerku na Sanelin odabir. Znao sam da je gospodin u kopačkama, ali nisam znao da je i mimo toga izuzetan čovek. Doduše, meni je bio drag i njen bivši suprug Ivan Adžić, ali eto, kad nešto ne ide, ne ide. Mislim da je Sanela napravila pravi izbor, a ostalo je na njima – rekao je Šaban svojevremeno za Story.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

IZVOR: Kurir

FOTO: Rajko Ristić