Svadba Mihajla Šaulića
Svet

26 Septembra, 2022 18:04

Sećanje na oca: Ovaj detalj na svadbi Mihajla Šaulića rasplakao goste (foto)

Svadba Šabanovog sina okupila brojne poznate ličnosti

Sin pevača Šabana Šaulića, Mihajlo Šaulić i njegova izabranica Marina Velimirović organizovali su gala proslavu povodom njihovog venčanja.

Svadbi su prisustvovali brojne poznate ličnosti, među kojima su bili ljudi sa estrade, ali i brojni političari.

Pročitajte: Lavina emocija, sreće i suza – Venčali se Mihajlo i Marina Šaulić, ushićena Ilda slučajno otkrila pol bebe (foto) 

Mnogobrojne kolege pokojnog Šabana Šaulića pojavile su se na svadbi njegovog sina, a tom prilikom uglavnom su sa nama podelili priče o tome kako je legenda narodne muzike zamišljala da će doživeti njegovo venčanje.

Ono što je svima privuklo pažnju jeste slika sa venčanja Mihajla i Marine. Naime, na Instagramu se pojavila fotografija flaše u kojoj se nalazila rakija, a na njoj je bio lik pokojnog Šabana.

Pročitajte: Goca Šaulić izabrala devojku za sina – Evo ko je Marina i čime se bavi 

Porodica je želela da se na svakom stolu nađe po jedna flaša ovog žestokog pića sa Šabanovom fotografijom, kako bi se osećaolo njegovo prisustvo. Pored Šabana na flaši se našao i Milenko Kostić Kole, njegov kum, kom je on čak i posvetio pesmu.

Kole se proslavio nakon što mu je Šaban posvetio pesmu „Kole pije vino i rakiju“, kako bi obeležio njihovo druženje koje je trajalo preko 20 godina.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

IZVOR: REPUBLIKA, KURIR

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES, INSTAGRAM