Sin Šabana Šaulića
Svet

January 11, 2023 17:00

By

Manja je neverovatna, Šaban bi bio najsrećniji deda: Prva fotografija Mihajlove ćerke ostavlja bez daha FOTO

Ćerka Mihajla Šaulića je prelepa

Sin Šabana Šaulića, Mihajlo Šaulić juče je postao otac prelepe devojčice kojoj su dali ime Manja. Dok je porodica Šaulić slavila, njegova supruga Marina je podelila prvu sliku ćerkice i pokazala da je sve prošlo kako treba.

Komentari i čestitke su samo pristizale ponosnim roditeljima. Iako su ćerkici dali retko i neobično ime, ali roditelji su s razlogom izabrali baš Manja, jer ima prelepo značenje.

Pročitajte: Ilda Šaulić otkrila porodične tajne – Evo kako su deca i Goca zvali Šabana 

Inače, ime Manja je varijanta imena Marija, preuzeta iz ruskog. Marija je latinska forma hebrejskog imena „Mirjam“.

Kao ime Isusove majke ime ima simbol čiste i duboke ljubavi. Samo značenje imena nije sigurno razjašnjeno. Po starijim tumačenjima značenje bi bilo „gorčina mora“, a po novijim se pretpostavlja da ime vodi značenje od egipatskog „mry“, što znači „koja je voljena“.

Pročitajte: Svi detalji venčanja Mihajla Šaulića – Na slavlju Šabanove brojne kolege FOTO

Foto: ATA images

Svi smo van sebe od sreće, Manja je naš blagoslov. Ja sam sigurna da bi danas Šaban bio najsrećniji čovek na svetu jer je oduvek želeo da vidi Mihajla ostvarenog u ulozi oca. Želim da se zahvalim našem porodičnom prijatelju docentu doktoru Ivani Likić Lađević, koja je vodila porođaj. U njenom timu bio je i doktor Igor Pilić, sin profesora doktora Žarka Pilića koji je pre 37 godina porodio i mene sa Mihajlom – rekla je ponosna baka.

AUTOR: SVET

IZVOR: Grand Nova

FOTO: Instagram